ΑΕΚ: Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας, τα φλουριά οι Αλμέιδα, Τζαβέλλας, Γκατσίνοβιτς και Λάκης Νικολάου!

Την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας πραγματοποίησε την Tρίτη (31/1) η ΠΑΕ ΑΕΚ, παρουσία του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ, Δημήτρη Μελισσανίδη.

ΑΕΚ: Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας, τα φλουριά οι Αλμέιδα, Τζαβέλλας, Γκατσίνοβιτς και Λάκης Νικολάου!

Στην καθιερωμένη εκδήλωση της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του ποδοσφαιρικού τμήματος προχώρησε την τελευταία ημέρα του Ιανουαρίου (31/01) η ΠΑΕ ΑΕΚ.

Η συγκεκριμένη εκδήλωση έλαβε χώρο στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων, παρουσία όλων των μελών της πρώτης ομάδας, της ΑΕΚ Β', των στελεχών και της διοίκησης.

Την πίτα έκοψε ο Δημήτρης Μελισσανίδης, ο οποίος ευχήθηκε σε όλα τα μέλη της ομάδας να έχουν μια καλή χρονιά, με υγεία και επιτυχίες.

Το «παρών» στην εκδήλωση έδωσαν επίσης ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Ευάγγελος Ασλανίδης, ο Α' Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος Γιώργος Κοσμάς, ο Β’ Αντιπρόεδρος Αλέξης Αλεξίου, η Γενική Διευθύντρια Αγγελική Αρκάδη, ο Εκτελεστικός Διευθυντής Παναγιώτης Κονέ, ο Αθλητικός Διευθυντής Μπρούνο Άλβες, ο Τεχνικός Διευθυντής Ράντεκ Κουχάρσκι, ο υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Τάσος Τσατάλης, η υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων Ανθή Παπακώστα και ο επικεφαλής του Ιατρικού Επιτελείου Παντελής Νικολάου.

Τα φλουριά της πίτας της πρώτης ομάδας κέρδισαν οι Ματίας Αλμέιδα, Βασίλης Χατζηεμμανουήλ, Γιώργος Τζαβέλλας, Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς, Παντελής Νικολάου, Λευτέρης Γαϊτάνος (φυσιοθεραπευτής), Άγγελος Κονταρίνης (γυμναστής επανένταξης), Μανώλης Φανελάκης (φροντιστής), ενώ για την ΑΕΚ Β' οι Βασίλης Τρούμπουλος, Παναγιώτης Γκίνης, Κώστας Σταμούλης, Χρήστος Νούλας, Σπύρος Σκόνδρας, Τζέιμς Πανεράς, Ηλίας Ατματσίδης (γενικός αρχηγός), Παναγιώτης Πολίτης (team manager).