Ολυμπιακός: Πιάνει λιμάνι ο Μπούτουτσι, απουσίασε από την προπόνηση της Κόνιασπορ

Ο Ζούμερ Μπούτουτσι είναι προ των πυλών του Ολυμπιακού, με την απουσία του από την προπόνηση της Κόνιασπορ να «φωτογραφίζει» τις εξελίξεις.

Ολυμπιακός: Πιάνει λιμάνι ο Μπούτουτσι, απουσίασε από την προπόνηση της Κόνιασπορ

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται πλέον μία ανάσα από την απόκτηση του Ζούμερ Μπούτουτσι.

Ο 26χρονος - διεθνής με την Εθνική Κοσόβου - εξτρέμ απουσίασε την Τρίτη (31/1) από την προπόνηση της Κόνιασπορ και όλες οι πληροφορίες ανέφεραν ότι ο λόγος της απουσίας του είχε να κάνει με το θέμα της μεταγραφής του στον Ολυμπιακό.

Πλέον, η υπόθεσή του έχει μπει στην τελική ευθεία, με τους Πειραιώτες να είναι κοντά στην απόκτηση ακόμη ενός ποδοσφαιριστή, ώστε να «τονωθούν» τα φτερά της επίθεσης.

Θυμίζουμε ότι τη φετινή σεζόν είχε 1 γκολ και 3 ασίστ σε 23 παιχνίδια με την Κόνιασπορ και αναζητούσε μία νέα σελίδα στην καριέρα του.

Το συμβόλαιό του με τους Τούρκους ολοκληρωνόταν το καλοκαίρι και εφόσον ο Ολυμπιακός δεν τον αποκτούσε στην τρέχουσα μεταγραφική σεζόν, τότε θα τον έκλεινε από τώρα για την επόμενη σεζόν.

Ο Μπούτουτσι λοιπόν είναι μία ανάσα από τους Πειραιώτες και αν δεν αλλάξει κάτι θεαματικά, τότε αναμένουμε να μάθουμε την ώρα άφιξής του στην Ελλάδα.