Ολυμπιακός: Τελειώνει του Βατσλίκ στη Χάντερσφιλντ - Παίρνουν σειρά Άβιλα, Αγκιμπού, Ντε Λα Φουέντε

Ο Βατσλίκ ολοκληρώνει τη μεταγραφή του στη Χάντερσφιλντ, ενώ από τον Ολυμπιακό θα αποχωρήσουν και οι Άβιλα, Αγκιμπού, Ντε Λα Φουέντε

Ολυμπιακός: Τελειώνει του Βατσλίκ στη Χάντερσφιλντ - Παίρνουν σειρά Άβιλα, Αγκιμπού, Ντε Λα Φουέντε

Στην τελική ευθεία μπήκε η μεταγραφή του Τόμας Βατσλίκ από τον Ολυμπιακό στη Χάντερσφιλντ, καθώς ο Τσέχος τερματοφύλακας είναι ήδη στην Αγγλία και έχει περάσει με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις. Ο Βατσλίκ είχε συμβόλαιο με τους «ερυθρόλευκους» έως το καλοκαίρι και πλέον θα ανοίξει νέο κεφάλαιο στην καριέρα του αγωνιζόμενος στην Αγγλία. Με τον Ολυμπιακό είχε 57 συμμετοχές.

Ο Αγκιμπού Καμαρά αναμένεται σήμερα κιόλας να ολοκληρώσει τη μετακίνησή του με τη μορφή δανεισμού στη Μακάμπι Τελ Αβίβ. Ο Αφρικανός χαφ, που δεν βρισκόταν στα πλάνα του Μίτσελ, είχε πρόταση και από τη Σταντάρ Λιέγης, αλλά οι Βέλγοι έκαναν προ ημερών πίσω και απέσυραν το ενδιαφέρον τους. Όλα δείχνουν λοιπόν ότι έως το καλοκαίρι θα παίζει στο πρωτάθλημα του Ισραήλ. Η χειμερινή μεταγραφική περίοδος στο Ισραήλ κλείνει αύριο, 1η Φεβρουαρίου.

Στη Λουντογκόρετς θα συνεχίσει την καριέρα του ο Άβιλα. Ο Ισπανός μπακ έχει ήδη αναχωρήσει από την Ελλάδα προκειμένου να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στην ομάδα της Βουλγαρίας. Ο Άβιλα μέτρησε 21 συμμετοχές και 1 ασίστ με τη φανέλα των «ερυθρόλευκων».

Ο Ντε Λα Φουέντε επέστρεψε στη Γαλλία και στη Μαρσέιγ μετά τη διακοπή του δανεισμού του από τον Ολυμπιακό. Ο Αμερικανός εξτρέμ δεν ικανοποίησε με τις επιδόσεις του τον Μίτσελ και έτσι αποχώρησε από την ομάδα του Πειραιά. Η Σεντ Ετιέν έχει ενδιαφερθεί για την απόκτησή του, ενώ έχει σοβαρές πιθανότητες να βρει ομάδα στην Eredivisie. Η Ουτρέχτη και η Άλκμααρ έχουν μιλήσει ήδη με τη Μαρσέιγ.