Κουρμπέλης: «Εγώ είμαι υπεύθυνος για την ήττα»

Ο Δημήτρης Κουρμπέλης στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα του Παναθηναϊκού με τον Αστέρα Τρίπολης ανέλαβε την ευθύνη για την ήττα της ομάδας του.

Κουρμπέλης: «Εγώ είμαι υπεύθυνος για την ήττα»

Ο Δημήτρης Κουρμπέλης ήταν ο αρνητικός πρωταγωνιστής του παιχνιδιού του Παναθηναϊκού με τον Αστέρα Τρίπολης, αφού αντίκρισε την κόκκινη κάρτα. Ο άσος των «πράσινων» μετά το τέλος της αναμέτρησης στις δηλώσεις του ανέλαβε όλη την ευθύνη για την ήττα.

Αναλυτικά ο Δημήτρης Κουρμπέλης μίλησε:

Για το παιχνίδι: Εγώ δεν μπορώ να πάρω θέση για τον αγώνα. Άφησα την ομάδα μου με δέκα παίκτες και το πλήρωσε. Είμαι ο υπεύθυνος για την ήττα της ομάδας μου. Δέχομαι όποια κριτική και δέχομαι τα πάντα.

Για το τι άλλαξε: Η ομάδα δεν περνάει το καλύτερο της φεγγάρι. Είχαμε συνηθίσει σε άλλα αποτελέσματα. Το ποδόσφαιρο έτσι είναι και σου γυρίζει και η τύχη. Έχει μεγάλη διαφορά το πώς πήραμε τα παιχνίδια στον πρώτο γύρο και πως χάσαμε στον δεύτερο γύρο. Πρέπει να σηκώσουμε το κεφάλι γιατί ο δρόμος είναι μακρύς.

Για το αν είναι θέμα πίεσης: Πίεση είχαμε από την αρχή και όταν είχαμε καλά αποτελέσματα. Κάθε παιχνίδι έπρεπε να το κερδίζουμε όπως πρέπει να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι που είναι μπροστά μας. Δεν είναι εύκολο να είσαι πρώτος γιατί όλοι σε κυνηγάνε. Περιμέναμε την πίεση. Σήμερα είμαι εγώ υπεύθυνος για την ήττα της ομάδας και άλλες φορές κάποιες άλλος. Τώρα πρέπει να δείξουμε πόσο δυνατοί είμαστε γιατί η ομάδα είναι πολύ καλή. Πάντα κάνω σκληρή κριτική στον εαυτό μου. Δεν μπορείς να κρυφτείς απ' αυτό.

Για το αν θα βοηθήσουν οι μεταγραφές: Τα παιδιά ήρθαν για να βοηθήσουν και θα βοηθήσουν γιατί είναι καλοί παίκτες που έχουν παίξει σε υψηλό επίπεδο.