Αστέρας – Παναθηναϊκός 1-0: «Έγκλημα» και… κατάρρευση!

Ο Παναθηναϊκός έχασε με 1-0 από τον Αστέρα Τρίπολης πραγματοποιώντας μια ακόμα προβληματική εμφάνιση και «γκρεμίστηκε» από την κορυφή της βαθμολογίας. «Καταδικαστική» η ανόητη αποβολή του Κουρμπέλη στο 33’

Αστέρας – Παναθηναϊκός 1-0: «Έγκλημα» και… κατάρρευση!

Ο Παναθηναϊκός… ξεφούσκωσε φαίνεται καθώς γνώρισε την ήττα με σκορ 1-0 από τον Αστέρα στην Τρίπολη για την 20η αγωνιστική της Super League και πλέον όχι μόνο έχασε την πρωτοπορία στην βαθμολογία, αλλά απειλείται και από τους Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ!

Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε δυνατά το παιχνίδι και έχοντας την εδαφική υπεροχή και πλαγιοκοπώντας την άμυνα του Αστέρα προσπάθησε με τους Παλάσιος, Μπερνάρ να δημιουργήσει φάσεις.

Έχασε δύο καλές ευκαιρίες, αλλά στη συνέχεια η ανόητη ενέργεια του Δημήτρη Κουρμπέλη προκάλεσε τεράστιο πρόβλημα.

Ο αρχηγός των «πρασίνων» δέχθηκε κίτρινη κάρτα στο 27’ και έξι λεπτά αργότερα στο κέντρο του γηπέδου πάτησε τον Καρμόνα στον αστράγαλο με συνέπεια να δεχθεί δεύτερη κάρτα και να αφήσει την ομάδα του με δέκα παίκτες.

Αμέσως η ορμή του «τριφυλλιού» ανακόπηκε, ο ρυθμός έπεσε και ο Αστέρας βρήκε την ευκαιρία να βγει στην αντεπίθεση χωρίς όμως να απειλήσει τον Μπρινιόλι με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στην ανάπαυλα του ημιχρόνου ισόπαλες 0-0.

Ο Παναθηναϊκός έπαιζε συντηρητικά ψάχνοντας κόντρα επιθέσεις, ο Αστέρας πολύ αργά σε σετ παιχνίδι, ψάχνοντας μια καλή και στατικές φάσεις και το ματς ήταν χωρίς ένταση κάτι που ασφαλώς βόλευε τους γηπεδούχους.

Στο 80’ ο Αστέρας… σόκαρε τους φιλοξενούμενους με το γκολ του Μπαρτόλο, ο οποίος σούταρε απευθείας μετά από απόκρουση έξω από την περιοχή του Παναθηναϊκού, ο οποίος προσπάθησε να αλλάξει τη μοίρα του.

Ήταν άστοχος στις ελάχιστες φάσεις που δημιούργησε με συνέπεια οι Αρκάδες να παίρνουν μεγάλη νίκη με το τελικό 1-0.


Μικρογραφία

Αστέρας Τρίπολης - Παναθηναϊκός 1-0

Γήπεδο: «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης»

Διαιτητής: Τζήλος (Λάρισας)

Σκόρερς: Μπαρτόλο (80’)

Κίτρινες: Γκαρντάβσκι (49’), Μπαράλες (52’), (74’ Μπαρτόλο), Σίτο (71’), Μπερτόλιο (92), Ιγκλέσιας (93’) - Κουρμπέλης (27’, 33’),


Κόκκινη: Κουρμπέλης (33’)

Συνθέσεις:


ΑΣΤΕΡΑΣ (Μάντζιος): Παπαδόπουλος- Καρμόνα, Πίτσου, Καστάνιο, Άλβαρες- Ιγκλέσιας, Σανταφέ (71’ Μπαρτόλο) - Γκαρντάβσκι (55’ Μπερτόλιο), Κρέσπι (91’ Ολουγουατομπιλόμπα), Σίτο (91’ Γκαρσία) - Μπαράλες


ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Γιοβάνοβιτς): Μπρινιόλι -Βαγιαννίδης, Σένκεφελντ, Σάρλια,Πούχατς (81’ Χουάνκαρ) - Ρούμπεν, Κουρμπέλης, Τσέριν (74΄Τσόκαϊ) –Παλάσιος (81’ Κλεϊνχέισλερ), Μπερνάρ (67’ Μαντσίνι), Σπόραρ (67’ Ιωαννίδης)