Λουτσέσκου: «Θέλουμε ίση μεταχείριση»

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου ήταν έξαλλος με τη διαιτησία μετά τον αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Λεβαδειακό.

Λουτσέσκου: «Θέλουμε ίση μεταχείριση»

Ο ΠΑΟΚ τα βρήκε… σκούρα με τον Λεβαδειακό και ο Ραζβάν Λουτσέσκου στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης τα έβαλε με τη διαιτησία κάνοντας λόγο για άνιση μεταχείριση.

Αναλυτικά ο Ρουμάνος προπονητής που δεν δέχτηκε ερώτηση είπε:

«Το καταφέραμε ενάντια στους διαιτητές. Όταν υπάρχουν αποφάσεις εναντίον σου είναι λογικό να χάνεις στο μυαλό σου. Συμβαίνει με εμάς, δεν συμβαίνει με τις ομάδες της Αθήνας, που έχουν συνεχώς βοήθεια. Πείτε μου ένα τέτοιο πέναλτι που δεν δόθηκε σε αυτούς. Στο δικό μας παιχνίδι το VAR κάλεσε τον διαιτητή για να πάρει πίσω το πέναλτι και το έδωσε. Πρέπει να μπει ένα στοπ. Να παιχτεί το ελληνικό ποδόσφαιρο όπως πρέπει. Ήμασταν τυχεροί που σκοράραμε το δεύτερο γκολ.

Δεν φτάνει ένα χαμένο πρωτάθλημα; Είπαμε ότι δεν παίζουμε για τον τίτλο, παίζουμε για εμάς, παίζουμε παιχνίδι με παιχνίδι για να παρουσιαστούμε καλύτεροι. Αυτή η κατάσταση πρέπει να σταματήσει, σήμερα, πριν τρεις μέρες, πριν έξι μέρες, είναι κάτι συνεχόμενο. Δεν είμαστε η καλύτερη ομάδα του κόσμου, προσπαθούμε σε κάθε παιχνίδι να βελτιωθούμε, θα πρέπει να υπάρξει διαφορετική μεταχείριση, όπως στις άλλες ομάδες»