Βέλτις: «Μας δίνει δύναμη η εμφάνιση»

Ο Γιάσμινκο Βέλιτς ήταν απόλυτα ικανοποιημένος με την εικόνα του Λεβαδειακού στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.

Βέλτις: «Μας δίνει δύναμη η εμφάνιση»

Ο Λεβαδειακός πάλεψε με όλες του τις δυνάμεις, στην Τούμπα, πέτυχε δύο γκολ, αλλά δεν μπόρεσε να πάρει κάτι από το ματς με τον ΠΑΟΚ. Ο Γιάσμινκο Βέλιτς έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του και τόνισε μετά το ματς ότι θα έπρεπε να έχουν αποφύγει κάποια λάθη για να πάρουν θετικό αποτέλεσμα.

Αναλυτικά ο Γιάσμινκο Βέλιτς μίλησε:

Για το ότι πέτυχε δύο γκολ ο Λεβαδειακός στην Τούμπα, αλλά δεν μπόρεσε να πάρει κάτι: Είναι οξύμωρο όντως. Ήταν ένα δυνατό ανταγωνιστικό ματς είχε τα πάντα, είχε πολλά γκολ. Διεκδικήσαμε το παιχνίδι μέχρι το τέλος. Όταν βάζεις δύο γκολ στην Τούμπα πρέπει να αποφύγεις και κάποια λάθη που δυστυχώς κάναμε από τα οποία προήλθαν τα γκολ του ΠΑΟΚ έτσι ώστε να ξιώνει ένα θετικό αποτέλεσμα. Έγινε μεγάλη προσπάθεια. Παίξαμε εναντίον ενός μεγάλου αντιπάλου. Κάναμε τα λάθη που μας στοίχισα και πρέπει να αποδεχτούμε το αποτέλεσμα και να συνεχίσουμε.

Για το αν δίνουν δύναμη στην ομάδα του αυτά τα δύο γκολ: Δύναμη δίνει η εμφάνιση. Ήταν κάτι παραπάνω από αξιόπιστη. Στο πρώτο ημίχρονο δεχτήκαμε δύο γκολ χωρίς να κινδυνεύουμε στην ουσία. Ήμασταν πολύ καλοί και με τη μπάλα. Βρήκαμε χώρους και σκοράραμε. Σε μερικές περιπτώσεις δεν έβγαινε η τελική σέντρα για να δημιουργήσουμε φάσεις. Δεν θέλαμε να μας πάρει από κάτω όταν δεχτήκαμε γκολ, στη συνέχεια βρήκαμε τα αποθέματα και σκοράραμε. Είχαμε 2-3 περιπτώσεις που θα μπορούσαμε με λίγη τύχη να ισοφαρίσουμε. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο και πάμε παρακάτω.