ΠΑΟΚ - Λεβαδειακός 3-2: Καρδιοχτύπησαν οι «ασπρόμαυροι»...

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε πολύ δύσκολα με 3-2 του Λεβαδειακού στην Τούμπα για την 20ή αγωνιστική της Super League.

ΠΑΟΚ - Λεβαδειακός 3-2: Καρδιοχτύπησαν οι «ασπρόμαυροι»...

Πολύ πιο δύσκολα απ' ό,τι θα περίμενε κανείς ήρθε η επικράτηση του ΠΑΟΚ απέναντι στον ιδιαίτερα μαχητικό Λεβαδειακό το βράδυ της Δευτέρας (30/1) στο γήπεδο της Τούμπας.

Το τελικό 3-2 θα μπορούσε να είναι διαφορετικό βάσει των ευκαιριών των δύο ομάδων, καθώς οι μεν γηπεδούχοι θα μπορούσαν να είχαν «σκοτώσει» το ματς νωρίτερα, οι δε φιλοξενούμενοι έχασαν σπουδαίες ευκαιρίες στο φινάλε για το 3-3!

Κορυφαίος μακράν των νικητών ήταν ο Ντάντας όχι μόνο με τα δύο γκολ που πέτυχε αλλά και με τη γενικότερη παρουσία του στο παιχνίδι, με άξιους συμπαραστάτες τους Νάρεϊ και Τάισον.

Στον αντίποδα η ομάδα της Λιβαδειάς είχε τις στιγμές της στα τελευταία λεπτά με Τόρο και Γερεμέγεφ, και αν ήταν λίγο πιο προσεκτική στην άμυνα (το δεύτερο γκολ του ΠΑΟΚ ήταν «δώρο» του Βήχου) θα μπορούσε κάλλιστα να είχε φύγει με τον βαθμό από την Τούμπα.

ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ

Γήπεδο: Τούμπας

ΠΑΟΚ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 3-2

Σκόρερ: 10', 45'+4' Ντάντας, 61' Κουλιεράκης - 15' πέν. Μουτίνιο, 66' Τσάπρας

Διαιτητής: Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας)

Κίτρινες κάρτες: 12’ Κοτάρσκι, 69’ Νάρεϊ, 76’ Κωνσταντέλιας – 27’ Νταμπό, 45’+2’ Βινίσιους, 87’ Παναγιώτου

Κόκκινες κάρτες: -

Οι συνθέσεις

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι – Σάστρε (80’ Βιεϊρίνια, 90’+3’ Νάσμπεργκ) Κάργας Κουλιεράκης Ράφα Σοάρες – Σβαμπ (81’ Φιλίπε Σοάρες) Ντάντας – Νάρεϊ (72’ Α. Ζίβκοβιτς) Κωνσταντέλιας (80’ Μπίσεσβαρ) Τάισον – Ολιβέιρα.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Γιάσμινκο Βέλιτς): Στογιάνοβιτς – Τσάπρας Βινίσιους Τζημόπουλος Βήχος (78’ Συμελίδης) Παναγιώτου – Μεχία (79’ Σακό) Νταμπό (67’ Γερεμέγεφ) Μουτίνιο Λούα Λούα (56’ Τόρο) – Νίκας.