Ήρθε ο Κανός και υπογράφει στον Ολυμπιακό

Στην Αθήνα βρίσκεται ο Σέρχι Κανός, ο οποίος θα αποτελέσει το τρίτο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού για τη χειμερινή περίοδο.

Ήρθε ο Κανός και υπογράφει στον Ολυμπιακό

Λίγο μετά τις 19:30 ο Σέρχει Κανός πάτησε το πόδι του στο «Ελ. Βενιζέλος» προκειμένου να ολοκληρώσει και τα τυπικά της μεταγραφής του στον Ολυμπιακό. Οι Πειραιώτες κινήθηκαν με άκρα μυστικότητα και κατάφεραν να έρθουν σε συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή.

Ο Σέρχι Κανός τα έχει βρει σε όλα με τους πρωταθλητές Ελλάδας και πλέον εκείνο που απομένει είναι οι ανακοινώσεις από την πλευρά τους για να επισημοποιηθεί η μεταγραφή. Ο παίκτης θα περάσει τις απαραίτητες ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα βάλει την υπογραφή του στο συμβόλαιο του με τους Πειραιώτες.

Το νέο απόκτημα των πρωταθλητών Ελλάδας αναμένεται να τεθεί άμεσα στη διάθεση του Μίτσελ, ενώ στις πρώτες του δηλώσεις κατά την άφιξη του στη χώρα μας τόνισε:

«Ολα έγιναν πολύ γρήγορα, αλλά είμαι πολύ χαρούμενος που έρχομαι σε αυτόν τον εκπληκτικό σύλλογο. Ανυπομονώ να ξεκινήσω προπονήσεις. Μπορώ να δώσω πολλά πράγματα στην ομάδα. Εχω δει την ομάδα και ξέρω ότι έχουμε καταπληκτικούς παίκτες. Ανυπομονώ να βρεθώ δίπλα τους. Να τη βοηθήσω και να πετύχουμε σπουδαία πράγματα».