«Σε διαπραγματεύσεις με τον Ολυμπιακό ο στόπερ της Φενέρμπαχτσε Γκουστάβο Ενρίκε»

Την περίπτωση απόκτησης του κεντρικού αμυντικού της Φενέρμπαχτσε, Γκουστάβο Ενρίκε, φέρεται να εξετάζει ο Ολυμπιακός σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Τουρκία, τα οποία αναπαραγάγουν και οι Βραζιλιάνοι.

«Σε διαπραγματεύσεις με τον Ολυμπιακό ο στόπερ της Φενέρμπαχτσε Γκουστάβο Ενρίκε»

Σύμφωνα με τους Βραζιλιάνους, οι οποίοι επικαλούνται δημοσίευμα της τουρκικής Fanatico, «ο μάνατζέρ του Γκουστάβο Ενρίκε, ο οποίος δεν είναι στα πλάνα της Φενέρμπαχτσε, βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με αρκετούς ελληνικούς συλλόγους, όπως ο Ολυμπιακός, καθώς και με τις Γκρέμιο και Σάντος».

Ο αμυντικός δόθηκε δανεικός στην Φενέρμπαχτσε, από την Τουρκία, μετά από αίτημα του Χόρχε Ζεσούς τον περασμένο Ιούλιο.

Ο Γκουστάβο Ενρίκε έχει ακόμη πέντε μήνες συμβόλαιο στην Ευρώπη, ωστόσο, σύμφωνα με τον τουρκικό Τύπο, ο μάνατζέρ του έχει ήδη ειδοποιηθεί ότι ο Βραζιλιάνος αμυντικός δεν είναι πλέον στα πλάνα της Φερέρμπαχτσε.

Όπως αναφέρουν οι Βραζιλιάνοι «στον Ολυμπιακό αγωνίζεται ήδη ένας παλιός φίλος από την Φλαμένγκο, ο δεξιός μπακ Ροντινέι, ενώ τις τελευταίες μέρες οι Έλληνες πήραν και τον αριστερό μπακ Ραμόν».

Επισήμως, η Φλαμένγκο αρνείται τις εικασίες που αφορούν την ίδια και κάνουν λόγο για ενδιαφέρον της για τον Γκουστάβο Ενρίκε.