Ολυμπιακός: Το περίμενε 1,5 μήνα ο Νάτχο!

Ο Ισραηλινός χαφ είχε ονειρευτεί τη χθεσινή βραδιά με τον Αστέρα Τρίπολης από τις 6 Αυγούστου, την ημέρα που ανακοινώθηκε από τον Ολυμπιακό. Μπαίνει πλέον για τα καλά στην εξίσωση του ροτέισον.

Ολυμπιακός: Το περίμενε 1,5 μήνα ο Νάτχο!

Ο Μαντί Καμαρά είχε τη χάρη και πήρε δικαίως το βραβείο του MVP, ωστόσο, αναπόφευκτα τα περισσότερα φλας έπεσαν πάνω στον Μπίμπρας Νάτχο με το “χρυσό” γκολ του στο 92'.

Ο Ισραηλινός χαφ περίμενε εδώ και 1,5 μήνα τη χθεσινοβραδινή βραδιά. Από τις 6 Αυγούστου όταν ανακοινώθηκε στον Ολυμπιακό, έλεγε στους ανθρώπους των Πειραιωτών ότι “είμαι ποδοσφαιριστής για όλες τις δουλειές”.

Τι έλεγαν οι διοικούντες στον Ολυμπιακό όταν αποκτήθηκε ο Νάτχο; Ότι μπήκε στην ερυθρόλευκη μηχανή ένας ποδοσφαιριστής που έχει την ποιότητα να ξελασπώνει την ομάδα όταν τα βρίσκει σκούρα. Ο Ισραηλινός μπήκε αθόρυβα στην περιοχή του Αστέρα και τελικά έγινε ο “από μηχανής θεός” στις καθυστερήσεις.

Τι συμβαίνει από εδώ και πέρα; Ο Νάτχο μπαίνει για τα καλά στην εξίσωση του ροτέισον. Το πλάνο ούτως ή άλλως ήταν ότι μετά τη διακοπή του Σεπτεμβρίου θα ήταν σε θέση να χτυπήσει την πόρτα της ενδεκάδας. Αν όχι με τον Αστέρα, τουλάχιστον σε επτά βράδια στη Νέα Σμύρνη κόντρα στον Πανιώνιο.

Με την ψυχολογία όμως στα ύψη που έχει πλέον ο Ισραηλινός, ναι μεν είναι αουτσάιντερ για να τον δούμε στο αρχικό σχήμα με την Μπέτις, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θέτει υποψηφιότητα.

Σε αυτό το σημείο θα πρέπει να τονίσουμε ότι ο Νάτχο έχει “γράψει” το πρώτο δεκαήμερο του Σεπτέμβρη και δύο 90λεπτες συμμετοχές με το Ισραήλ κόντρα σε Αλβανία (επίσημο) και σε Β. Ιρλανδία (φιλικό).

Σίγουρα τα δύο ματς με την Εθνική του τον βοήθησαν να αποκτήσει έναν αγωνιστικό ρυθμό. Το αν ο Μαρτίνς τον σκέφτεται για βασικό με την Μπέτις είναι κάτι που θα φανεί στις επόμενες προπονήσεις. Προς το παρόν δεν είναι φαβορί έναντι των Μπουχαλάκη και Καμαρά.