«Σε διαπραγματεύσεις ο Ολυμπιακός με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ για τον Αγκιμπού»

Σύμφωνα με ρεπορτάζ από το Ισραήλ ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ για τον Αγκιμπού Καμαρά.

«Σε διαπραγματεύσεις ο Ολυμπιακός με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ για τον Αγκιμπού»

Οι αποχωρήσεις συνεχίζονται στον Ολυμπιακό και ένας παίκτης που αναμένεται να φύγει από την ομάδα του Πειραιά είναι ο Αγκιμπού Καμαρά. Ο Αφρικανός άσος δεν υπολογίζεται από τον Μίτσελ με τους Πειραιώτες να το έχουν αποφασίσει εδώ και πολύ καιρό ότι θα παραχωρηθεί δανεικός για να πάρει παιχνίδια στα πόδια του.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από το Ισραήλ ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ προκειμένου να συνεχίσει εκεί την καριέρα του ο 21χρονος άσος.

Συγκεκριμένα τα ρεπορτάζ από το Ισραήλ αναφέρουν ότι οι δύο ομάδες έχουν ξεκινήσει τις επαφές για να ολοκληρώσουν τη συμφωνία τους και να αλλάξει φανέλα. Η Μακάμπι Τελ Αβίβ φέρεται να έχει καταθέσει πρόταση στον Ολυμπιακό για τον Αγκιμπού. Οι Πειραιώτες το πρώτο πράγμα που θέλουν να εξασφαλίσουν για τον ποδοσφαιριστή τους είναι ότι θα παίρνει χρόνο συμμετοχής, διότι είναι ένα πρότζεκτ στο οποίο πιστεύει το κλαμπ.