Αγραφιώτης σε Μπαλτάκο και Φιλιππούση: «Είστε υπάλληλοι του Δημήτρη Μελισσανίδη...»

O αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Τάκης Αγραφιώτης εξαπέλυσε επίθεση σε Τάκη Μπαλτάκο και Ιάκωβο Φιλιππούση στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ.

Αγραφιώτης σε Μπαλτάκο και Φιλιππούση: «Είστε υπάλληλοι του Δημήτρη Μελισσανίδη...»

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Τάκης Μπαλτάκος είπε το μεσημέρι της Δευτέρας (30/1) ότι επικοινώνησε με την ΚΕΔ για να μάθει την άποψή της για την περιβόητη φάση - πέναλτι που ζήτησε ο Άρης ανάμεσα στον Αθανασιάδη και τον Φαμπιάνο στο παιχνίδι με την ΑΕΚ στη Ν. Φιλαδέλφεια.
Στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ ο Τάκης Αγραφιώτης εξαπέλυσε επίθεση στον Μπαλτάκο και στον Ιάκωβο Φιλιππούση.

Αγραφιώτης: «Αφού ο κύριος Μπένετ και ο κύριος Μάνταλος θέλουν να ξεπλύνουν την ΑΕΚ, μπορούν να το κάνουν μόνοι τους όχι να μπαίνετε εσείς στη μέση. Ο κύριος Μαρινάκης σάς είχε πει και την προηγούμενη φορά ότι θα μπουν εισαγγελείς για όλα τα θέματα. Αφήστε να τα πουν οι ίδιοι αυτά που σας είπαν, να εκτεθούν σε ολόκληρο το ελληνικό ποδόσφαιρο. Για μία ακόμη φορά αποδεικνύεται πως εκτός του Φιλιππούση, ο οποίος είναι κανονικός υπάλληλος του κ. Μελισσανίδη, είστε και εσείς. Αποδείχθηκε αυτό και όταν η UEFA ανακοίνωσε για την ανάληψη του τελικού του Super Cup στο Καραϊσκάκη, όταν έμαθε πρώτα ο Μελισσανίδης την απόφαση αυτή και μετά εσείς ως πρόεδρος. Θέση του κ. Μαρινάκη, θα σας μηνύσουμε για ό,τι κάνατε για τον τελικό του Conference, όπως θα σας μηνύουμε και για οτιδήποτε άλλο από εδώ και πέρα. Ψάχναμε τον κ. Μπένετ να μας δώσει κάποιες απαντήσεις, που είναι; Κρύβεται;»

Μπαλτάκος: «Για να γίνει μία διοργάνωση σε μία χώρα θα πρέπει να το γνωρίζει η Ομοσπονδία. Εμένα με πήραν τρεις ημέρες πριν την επίσημη ανακοίνωση και με ρώτησαν και είπα φυσικά και συμφωνώ να γίνει η διοργάνωση».

Φιλιππούσης: «κ. Αγραφιώτη αν έχετε στοιχεία ότι είμαι υπάλληλος του κ. Μελισσανίδη να τα καταθέσετε στα δικαστήρια. Να προσέχετε τι λέτε γιατί προκαλείτε».

Αγραφιώτης: «Εσύ μη μιλάς. Υπάρχει Επιτροπή Δεοντολογίας και δικαστήρια και θα τα πούμε όλα».