Σέρχι Κανός: Από τη Masia, στη Λίβερπουλ και τη Μπρέντφορντ (vid)

Ο Σέρχι Κανός έρχεται στην Ελλάδα για να υπογράψει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό, ενώ είναι ποδοσφαιριστής που ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στη Μπαρτσελόνα.

Σέρχι Κανός: Από τη Masia, στη Λίβερπουλ και τη Μπρέντφορντ (vid)

Ο Ολυμπιακός τα βρήκε με τον Σέρχι Κανός και τον φέρνει το απόγευμα στην Ελλάδα προκειμένου να τελειώσει και το τυπικό μέρος της μεταγραφής του. Ο 25χρονος Ισπανός είναι ο εξτρέμ που αναζητούσαν οι πρωταθλητές Ελλάδας και εκμεταλλεύτηκαν τη συγκυρία για να τον κάνουν δικό τους.

Ο Κανός έχει γεννηθεί στις 2 Φεβρουαρίου του 1997 στο Nules της Ισπανίας και είναι παίκτης που ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στη Masia της Μπαρτσελόνα, ενώ έχει ακόμα δύο αδέρφια. Την ποδοσφαιρική του καριέρα την ξεκίνησε από το Καστεγιόν όταν σε ηλικία 13 ετών, το 2010 μετακόμισε στην περίφημη Masia των Καταλανών.

Ένας σύλλογος που σύντομα έδειξε ενδιαφέρον για τον ποδοσφαιριστή ήταν η Λίβερπουλ, η οποία τον πήρε στο Μέρσεϊσαϊντ και με τη φανέλα της έκανε το ντεμπούτο του στην Premier League κόντρα στη Γουέστ Μπρομ.

Για πρώτη φορά πήγε στη Μπρέντφορντ το 2015 ως δανεικός από τη Λίβερπουλ και τελικά κατάφερε να τον αγοράσει το 2017. Ο 25χρονος Ισπανός γρήγορα έγινε αγαπητός από τον κόσμο της ομάδας, ενώ την βοήθησε πολύ στην League One για να κερδίσει την άνοδο. Είναι ένας εξτρέμ που τον χαρακτηρίζει η ταχύτητα του και είχε φτάσει στο σημείο πλέον να χρειάζεται μία αλλαγή στην καριέρα του μετά και τη διαμάχη με τον προπονητή του.

Του αρέσει πολύ να μαγειρεύει στον ελεύθερο χρόνο του, ενώ είναι άνθρωπος θέλει να κάνει άνετη ζωή. Πολλές φορές επιδεικνύει και από τα social media τη χλιδάτη ζωή του, ενώ είναι πολύ δεμένος με την οικογένεια του. Στον πατέρα του, τον Πέπε οφείλει την ποδοσφαιρική του επιτυχία.