ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός: Ζήτησαν ξένο διαιτητή από την Elite κατηγορία οι πρωταθλητές

Ο Ολυμπιακός για το ματς με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, ζήτησε να έρθει ξένος διαιτητής από την elite κατηγορία. Συμφώνησαν και οι Θεσσαλονικείς.

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός: Ζήτησαν ξένο διαιτητή από την Elite κατηγορία οι πρωταθλητές

Ο Ολυμπιακός μέσω του Τάκη Αγραφιώτη ζήτησε να διευθύνει τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, ξένος διαιτητής από την elite κατηγορία.

«Επειδή έγινε αρκετή συζήτηση να δεσμευτεί η ΕΠΟ στον αγώνα του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα να έρθει διαιτητής elite και όχι απ’ αυτούς που έρχονται μέχρι τώρα και πιστεύω πως σίγουρα και ο ΠΑΟΚ συμφωνεί σε αυτό. Να μιλήσετε με τον κ. Μπένετ και να του πείτε το αίτημα των δύο ομάδων», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Τάκης Αγραφιώτης.

Συμφώνησε και ο ΠΑΟΚ μέσω του Μάκη Γκαγκάτση ο οποίος είναι στην Εκτελεστική της ΕΠΟ.

Στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ, ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Τάκης Αγραφιώτης αναφέρθηκε και στην τοποθέτηση Μπαλτάκου για το πέναλτι που ζήτησε ο Άρης στο ματς με την ΕΚ.

«Αφού ο κύριος Μπένετ και ο κύριος Μάνταλος θέλουν να ξεπλύνουν την ΑΕΚ, μπορούν να το κάνουν μόνοι τους όχι να μπαίνετε εσείς στη μέση. Ο κύριος Μαρινάκης σας είχε πει και την προηγούμενη φορά ότι θα μπουν εισαγγελείς για όλα τα θέματα. Αφήστε να τα πουν οι ίδιοι αυτά που σας είπαν, να εκτεθούν σε ολόκληρο το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Για μία ακόμη φορά αποδεικνύεται πως εκτός του Φιλιππούση, ο οποίος είναι κανονικός υπάλληλος του κ. Μελισσανίδη, είστε και εσείς. Αποδείχθηκε αυτό και όταν η UEFA ανακοίνωσε για την ανάληψη του τελικού του Super Cup στο Καραϊσκάκη, όταν έμαθε πρώτα ο Μελισσανίδης την απόφαση αυτή και μετά εσείς ως πρόεδρος. Θέση του κ. Μαρινάκη, θα σας μηνύσουμε για ό,τι κάνατε για τον τελικό του Conference, όπως θα σας μηνύουμε και για οτιδήποτε άλλο από εδώ και πέρα. Ψάχναμε τον κ. Μπένετ να μας δώσει κάποιες απαντήσεις, που είναι; Κρύβεται;», ανέφερε ο Αγραφιώτης.

Ο Μπαλτάκος φέρεται να απάντησε: «Για να γίνει μία διοργάνωση σε μία χώρα θα πρέπει να το γνωρίζει η Ομοσπονδία. Εμένα με πήραν τρεις ημέρες πριν την επίσημη ανακοίνωση και με ρώτησαν και είπα φυσικά και συμφωνώ να γίνει η διοργάνωση».

Ο Ιάκωβος Φιλιππούσης από την πλευρά του, σημείωσε: «Αν έχετε κ. Αγραφιώτη στοιχεία ότι είμαι υπάλληλος του κ. Μελισσανίδη να τα καταθέσετε στα δικαστήρια. Να προσέχετε τι λέτε γιατί προκαλείτε».