Ολυμπιακός: Μια ομάδα, ένας λαός με το μαχαίρι στα δόντια για το πρωτάθλημα!

Αυτό που συμβαίνει φέτος στον Ολυμπιακό δεν έχει προηγούμενο...

Ολυμπιακός: Μια ομάδα, ένας λαός με το μαχαίρι στα δόντια για το πρωτάθλημα!

Η ομάδα του Πειραιά είναι αποφασισμένη να επιστρέψει στην κορυφή της Ελλάδας και αυτό βγαίνει προς τα έξω.

Η γενική συστράτευση που παρατηρείται φέτος στους «ερυθρόλευκους» δείχνει πόσο ασυμβίβαστοι είναι άπαντες στο λιμάνι του Πειραιά με το γεγονός ότι χάθηκε ένα πρωτάθλημα. Το είδαμε στις κινήσεις της διοίκησης το καλοκαίρι, το βλέπουμε στους αγώνες της ομάδας όποτε αυτή αγωνίζεται μπροστά στο κοινό της.

Το "Γεώργιος Καραϊσκάκης" ζει μοναδικές στιγμές. Έχει εξελιχθεί σε τόπο λατρείας αφού οι οπαδοί των «ερυθρόλευκων» κάνουν τα πάντα για να δείξουν στους ποδοσφαιριστές ότι είναι δίπλα τους στη μάχη που δίνουν για να πάρουν ξανά το πρωτάθλημα και να επιστρέψει η ομάδα στην κανονικότητά της.

Γιατί η αλήθεια είναι ότι αυτή είναι η κανονικότητα στο λιμάνι. Ο Ολυμπιακός είναι η ομάδα με τα περισσότερα πρωταθλήματα, τους περισσότερους «εχθρούς», αλλά και τους περισσότερους φιλάθλους στη χώρα.

Η περσινή σεζόν πήγε χαμένη άδικα, κάτι που άπαντες προσπαθούν να μην επαναληφθεί και φέτος. Για τον λόγο αυτό πλέον στην εξίσωση έχει μπει και ο κόσμος και μάλιστα για τα καλά!

Σε κάθε παιχνίδι η ατμόσφαιρα είναι μοναδική, το πάθος στις εξέδρες ξεχειλίζει, ενώ ο... επίλογος του κάθε αγώνα είναι μια γιορτή. Παίκτες αγκαλιασμένοι πάνε μπροστά στο πέταλο και τραγουδούν μαζί με τους φιλάθλους, στέλνοντας σε όλους το μήνυμα ότι η ομάδα αυτή δεν είναι μόνη της στον «πόλεμο» που δέχεται τα τελευταία χρόνια.

Αντίθετα, οι οπαδοί της δημιουργούν μια ασπίδα για τους ποδοσφαιριστές και με κάθε ευκαιρία τους δείχνουν ότι είναι στο πλευρό τους. Από την πλευρά τους οι αθλητές του Ολυμπιακού πανηγυρίζουν την κάθε νίκη σαν παιδάκια, δείχνοντας τη δική τους δίψα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και ανταποδίδουν στον κόσμο την αγάπη που τους χαρίζει απλόχερα.

Το ταμείο μιας ομάδας γίνεται πάντα στο τέλος. Όμως στο φετινό Ολυμπιακό τα συμπεράσματα έχουν βγει από νωρίς. Η «ερυθρόλευκη» οικογένεια είναι φέτος ενωμένη όσο ποτέ, έχοντας ένα και μοναδικό στόχο: Να μην αφήσει κανέναν να ανέβει ξανά στον δικό της θρόνο...