Ολυμπιακός: Κινείται δυναμικά για τον Κανός της Μπρέντφορντ

Ο Ολυμπιακός έχει ξεκινήσει επαφές με τη Μπρέντφορντ για την απόκτηση του Σέρχι Κανός. 

Ολυμπιακός: Κινείται δυναμικά για τον Κανός της Μπρέντφορντ

Ο Ολυμπιακός προσπάθησε να αποκτήσει τον Φλοριάν Τοβέν, αλλά ο Γάλλος απάντησε θετικά στην πρόταση της Ουντινέζε. Έτσι οι «ερυθρόλευκοι» έστρεψαν το βλέμμα τους στον Σέρχι Κανός που ανήκει στη Μπρέντφορντ.

Ο 26χρονος εξτρέμ βρίσκεται στον αγγλικό σύλλογο από το 2017 και αποτελεί σημαντικό γρανάζι στη μηχανή της ομάδας τα τελευταία χρόνια. Μάλιστα είχε πρωταγωνιστήσει στην άνοδο της Μπρέντφορντ στην Premier League πριν από δύο χρόνια.

Συνολικά έχει σημειώσει 36 γκολ και 33 ασίστ σε 249 συμμετοχές με τη φανέλα της αγγλικής ομάδας. Παρόλα αυτά φέτος έχασε τη θέση του στην ενδεκάδα λόγω της αντιπαράθεσής του με τον προπονητή, Τόμας Φρανκ. Παράλληλα οι Άγγλοι υποστηρίζουν πως μπήκε στο περιθώριο λόγω της άρνησής του να ανανεώσει το συμβόλαιό του.

Το καλοκαίρι θα μείνει ελεύθερος και η Μπρέντφορντ θέλει να τον δώσει τώρα προκειμένου να βγει κερδισμένη οικονομικά. Η αξία του Ισπανού εκτιμάται από το transfermarkt στα δώδεκα εκατομμύρια ευρώ και εκτός από τον Ολυμπιακό στο κόλπο της απόκτησής του έχουν μπει η Βαλένθια και η Θέλτα, σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα.

Η περίπτωση του Κανός δεν θεωρείται εύκολη, ωστόσο θα υπάρξουν άμεσες εξελίξεις, αφού σε δύο 48ώρα θα κλείσει η χειμερινή μεταγραφική περίοδος. Ο Ισπανός ξεκίνησε από τις ακαδημίες της Μπαρτσελόνα και στη συνέχεια πήγε στη Λίβερπουλ.

Τη σεζόν 2015/16 έπαιξε δανεικός στην Μπρέντφορντ, ενώ το καλοκαίρι του 2016 πήρε μεταγραφή στη Νόριτς έναντι τριών εκατομμυρίων ευρώ. Την επόμενη σεζόν η Μπρέντφορντ τον απέκτησε με 2.9 εκατομμύρια ευρώ. Παράλληλα υπήρξε διεθνής στις μικρές εθνικές ομάδες της Ισπανίας.