Αραούχο: «Όσο είμαι αρχηγός της ΑΕΚ θα τιμώ τον Άλκη»

Ο Σέρχιο Αραούχο μετά το παιχνίδι με τον Άρη μίλησε για το γράμμα «Α» που είχε στο περιβραχιόνιο του και τόνισε πως  θα τιμάει πάντα τη μνήμη του Άλκη Καμπανού.

Αραούχο: «Όσο είμαι αρχηγός της ΑΕΚ θα τιμώ τον Άλκη»

Η 20η αγωνιστική ήταν αφιερωμένη στη μνήμη του Άλκη Καμπανού, όμως, ο Σέρχιο Αραούχο έχει τον δικό του τρόπο να τιμάει τον οπαδό του Άρη που δολοφονήθηκε πριν ένα χρόνο. Ο Αργεντινός επιθετικός στο περιβραχιόνιο του είχε το "Α" αφιερωμένο στον Άλκη και μετά το ματς με τους Θεσσαλονικείς τόνισε πως θα το κάνει πάντα όσο είναι αρχηγός της ΑΕΚ.

Αναλυτικά ο Σέρχιο Αραούχο μίλησε:

Για το παιχνίδι: «Νιώθω πολύ τυχερός γιατί από μικρός έχω μάθει να προσπαθώ και να θέλω να κερδίζω. Προσπαθώ να δίνω τον καλύτερο εαυτό μου, είμαι πολύ χαρούμενος για τη νίκη κι ελπίζω να έρθουν και τα γκολ».

Για τον αλτρουισμό του και την αποδοχή από τον κόσμο: «Εγώ παίζω για να κερδίσω. Αν ήμουν σε πιο πλεονεκτική θέση θα την τελείωνα εγώ τη φάση, είδα 2-3 φορές ότι ερχόταν συμπαίκτης μου και για να είμαι σίγουρος του έδωσα και είμαι χαρούμενος που σκόραρε».

Για το αν μπορεί να μείνει στην κορυφή της βαθμολογίας η ΑΕΚ: «Μπορούν να συμβούν τα πάντα. Σήμερα ονειρευόμαστε ότι είμαστε πρώτοι, αν αύριο δεν είμαστε πρώτοι ξέρουμε τι να κάνουμε την επόμενη εβδομάδα».

Για το γράμμα «Α» στο περιβραχιόνιο και την αφιέρωση στον Άλκη Καμπανό: «Είναι για να δείξουμε τον σεβασμό μας στον Άρη και την οικογένεια του Άλκη. Όσο είμαι αρχηγός στην ΑΕΚ, όποτε παίζουμε με τον Άρη θα φοράω αυτό το περιβραχιόνιο».