Πασχαλάκης: «Πίστη στις δυνατότητές μας, συγκεντρωμένοι στην Τούμπα»

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης μίλησε όχι μόνο για το ματς με τον ΟΦΗ, αλλά και για αυτό που ακολουθεί με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Πασχαλάκης: «Πίστη στις δυνατότητές μας, συγκεντρωμένοι στην Τούμπα»

Ο Ελ Αραμπί ήταν εκείνος που χάρισε τη νίκη στον Ολυμπιακό επί του ΟΦΗ (2-1), αλλά καθοριστική ήταν η συμβολή και του Αλέξανδρου Πασχαλάκη στα τελευταία λεπτά.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Πασχαλάκης:

Για τις αποκρούσεις του στο τέλος: «Η αλήθεια είναι ότι το είχαμε συζητήσει με τον προπονητή τερματοφυλάκων, ότι ο ΟΦΗ είναι επικίνδυνος στις αντεπιθέσεις. Είχαμε και μία σκέψη στο μυαλό μας ότι είχαμε τιμωρηθεί στα τελευταία λεπτά στα προηγούμενα ματς και έπρεπε να το βελτιώσουμε. Ήμασταν σε εγρήγορση».

Για την αποθέωση που γνώρισε ο ίδιος: «Είναι πολύ όμορφη που μας αποθεώνει. Έδειξε ότι είναι μαζί μας. Εισέπραξα αυτή την αγάπη κι εγώ. Δεν μπορούμε να σκεφτόμαστε κάτι άλλο πέρα από το επόμενο ματς».

Για τον Τζολάκη: «Άποψή μου είναι ότι είμαστε τρεις τερματοφύλακες. Είναι και ο Κρίστινσον. Όλοι θέλουμε να είμαστε σε καλή κατάσταση, δίνουμε το 100%, μας υποστηρίζει ο προπονητής και εμένα προσωπικά με χαροποιεί η συμβίωση με όλους τους συμπαίκτες μου».

Για την Τούμπα: «Πίστη στις δυνατότητες και στο πλάνο μας μέχρι το τέλος. Έχουμε πει πολλές φορές ότι πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι έως το τελευταίο λεπτό. Θα πάμε στην Τούμπα για να αντιμετωπίσουμε το ματς όπως τα υπόλοιπα. Να είμαστε συγκεντρωμένοι».