ΑΕΚ: Αποστολή με Ελίασον (μετά τις 6 Νοέμβρη) και Λιβάι Γκαρσία κόντρα στον Άρη

Ο Νίκλας Ελίασον για πρώτη φορά μετά το κάταγμα περόνης της 6ης Νοέμβρη είναι στην αποστολή της ΑΕΚ για τον Κυριακάτικο (29/01, 19.30) αγώνα με τον Άρη για την 20η αγωνιστική της Super League 

ΑΕΚ: Αποστολή με Ελίασον (μετά τις 6 Νοέμβρη) και Λιβάι Γκαρσία κόντρα στον Άρη

Με επιστροφές η ΑΕΚ ενόψει του Κυριακάτικου (29/01, 19.30) αγώνα με τον Άρη, στη Νέα Φιλαδέλφεια για την 20η αγωνιστική της Super League.

Kι αν για τον Λιβάι Γκαρσία αναμενόταν να μπει αφού έχασε το ματς στην Nίκαια λόγω ενοχλήσεων στον προσαγωγό όπως και τη ρεβάνς του Κυπέλλου με τις Σέρρες η είδηση είναι ότι ο Nίκλας Ελίασον επιστρέφει μετά τις 6 Νοέμβρη όταν υπέστη κάταγμα περόνης στην Τρίπολη κόντρα στον Αστέρα!

Ο Σουηδός εξτρέμ, αφού επέστρεψε σε φουλ ρυθμούς προπονήσεων τις προηγούμενες ημέρες, ήρθε η ώρα να μπει και στην αποστολή για πρώτη φορά μετά από καιρό.

Ο Ματίας Αλμέιδα λοιπόν ανακοίνωσε τους εκλεκτούς για το κυριακάτικο ματς με τον Άρη στη Φιλαδέλφεια και το όνομα του Νίκλας Ελίασον συμπεριλαμβάνεται στη λίστα. Βεβαίως, το εάν χρησιμοποιηθεί κιόλας ο ποδοσφαιριστής είναι άλλο ερώτημα και απόφαση του προπονητή, το σημαντικότερο είναι πως ο Σκανδιναβός (6 ασίστ σε 10 ματς) επέστρεψε.

Από εκεί και πέρα εκτός είναι οι Μιλάντ Μοχαμάντι και Πάολο Φερνάντες

Αναλυτικά η αποστολή της ΑΕΚ για το ματς με τον Άρη: Στάνκοβιτς, Αθανασιάδης, Μουκουντί, Ρότα, Βίντα, Μήτογλου, Χατζισαφί, Σιντιμπέ, Τζαβέλλας, Σιμάνσκι, Γιόνσον, Γκατσίνοβιτς, Πινέδα, Φράνσον, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Άμραμπατ, Γκαρσία, Φαν Βερτ, Τσούμπερ, Αραούχο, Ελίασον.