Ολυμπιακός: Η προτίμηση στον Ρέτσο αντί του Σισέ και ο Μαρσέλο

Ο Μίτσελ επαναφέρει στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού τον Παναγιώτη Ρέτσο τον οποίο προτιμάει αντί του Παπέ Σισέ, ενώ έστειλε νέο μήνυμα στον Μαρσέλο.

Ολυμπιακός: Η προτίμηση στον Ρέτσο αντί του Σισέ και ο Μαρσέλο

Μόνο απλή ιστορία δεν είναι για τον Ολυμπιακό ο αγώνας με τον ΟΦΗ. Ένας αντίπαλος που έχει κερδίσει τον σεβασμό όλων το τελευταίο διάστημα με όσα έχει πετύχει στο πρωτάθλημα. Ο Μίτσελ αυτές τις ημέρες έχει ζητήσει από τους παίκτες του να είναι τρομερά προσεκτικοί στην αναμέτρηση με τους κρητικούς, διότι πρόκειται για μία ομάδα που έχει κάνει ζημιές.

Ο 59χρονος προπονητής θα επαναφέρει στην ενδεκάδα τον Παναγιώτη Ρέτσο, ο οποίος έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε και έχει τεθεί στη διάθεση του. Ο Έλληνας στόπερ είχε αποκομίσει πρόβλημα από τον πρώτο προημιτελικό με τον Άρη και στην τελευταία προπόνηση πριν τον ΟΦΗ έδειξε έτοιμος να αγωνιστεί.

Ο Ρέτσος θα παίξει στο πλευρό του Σωκράτη Παπασταθόπουλου στο παιχνίδι με τους Κρητικούς με τον Μίτσελ να δείχνει μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στον 24χρονο κεντρικό αμυντικό παρά στον Παπέ Σισέ που ήταν η επόμενη επιλογή του. Παρά το γεγονός ότι ο Ρέτσος προέρχεται από τραυματισμό ο Μίτσελ προτιμάει να ρίξει αυτόν στην "μάχη". Τον Σισέ τον έβαλε αλλαγή με τον Άρη, αλλά στο διάστημα που έπαιξε δεν απέφυγε τα επιπόλαια λάθη. Επίσης να σημειώσουμε πως από εκείνο το περιβόητο ματς με την Καραμπάγκ που αποδοκιμάστηκε στο Καραϊσκάκη έπαιξε ξανά μόνο για ένα μισάωρο με τη Ναντ.

Κατά τα άλλα ο Μίτσελ άφησε και πάλι εκτός αποστολής τον Μαρσέλο. Μπορεί για τον αγώνα με τον Άρη να υπήρχε η δικαιολογία ότι δεν είχε πολλές προπονήσεις στα πόδια του, αλλά τώρα είχε προπονηθεί κανονικά. Επί της ουσίας ο Ισπανός έστειλε ένα νέο μήνυμα στον Βραζιλιάνο, ο οποίος αντέδρασε στα social media γράφοντας «μόνο θετική σκέψη».