Νάτχο: «Τρελάθηκα»

Ο πρωταγωνιστής του Ολυμπιακού στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης, μίλησε για τη νίκη των «ερυθρόλευκων» αλλά και για την αντίδραση του στο νικητήριο γκολ.

Νάτχο: «Τρελάθηκα»

Ο Νάτχο τόνισε στις δηλώσεις του πως ο Ολυμπιακός έχει πολλούς παίκτες οι οποίοι μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα και πως σήμερα (16/9) ήταν η δικιά του σειρά.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην κάμερα της NOVA:

«Δεν ήταν εύκολη στιγμή. Βρέθηκα όμως στη σωστή θέση τη σωστή στιγμή και αυτό είναι το σημαντικό. Είναι σημαντική εβδομάδα για εμάς αυτή όμως είναι η δουλειά μας. Έχουμε τρεις νίκες στο πρωτάθλημα και τώρα έχουμε και υποχρέωση στην Ευρώπη. Είναι σημαντικό ότι η ομάδα είναι καλά σε αυτή τη στιγμή».

Για τον ανταγωνισμό που υπάρχει και την παρουσία αρκετών ποιοτικών παικτών στο ρόστερ ανέφερε. "Όλοι θέλουν να παίζουν. Σήμερα ήταν η σειρά μου. Προσπαθώ να κάνω το καλύτερο. Όταν παίζω κάνω ότι μπορώ για να κερδίζει η ομάδα. Αυτό είναι το σημαντικό να κερδίζουμε και να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα".

Για το τέλος του αγώνα και την αντίδρασή του στο γκολ ανέφερε: "Όταν παίκτης σκοράρει στις καθυστερήσει δεν μπορεί να μην... τρελαθεί. Ήταν κάπως έτσι και για μένα απόψε σκοράροντας το τέλος του αγώνα. Έχουμε πολλούς παίκτες και είμαστε εδώ όλοι για να βοηθήσουμε. Απόψε ήταν η σειρά μου να το κάνω"