Κουέστα: «Να ανακτήσουμε την αυτοπεποίθηση μας»

Ο Χουλιάν Κουέστα μίλησε για τη συνέχεια του Άρη ειδικά μετά τον αποκλεισμό από τον Ολυμπιακό.

Κουέστα: «Να ανακτήσουμε την αυτοπεποίθηση μας»

Για τον Άρη το σημαντικό είναι να αφήσει γρήγορα πίσω του τον αποκλεισμό από τον Ολυμπιακό και γι' αυτό έχει ήδη στρέψει την προσοχή του στον αγώνα με την ΑΕΚ για την 20η αγωνιστική. Ο Χουλιάν Κουέστα μίλησε στη Nova για το τι περιμένει την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Αναλυτικά ο Χουλιάν Κουέστα μίλησε:

Για το επίπεδο συγκέντρωσης της ομάδας αλλά και την αντίδραση που απαιτείται: «Δεν είναι εύκολο. Είμαστε επαγγελματίες, όμως, και πρέπει να το κάνουμε. Είμαστε στενοχωρημένοι, όμως, δεν μπορούμε να κοιτάζουμε πίσω, παρά μόνο τον αγώνα με την ΑΕΚ. Πάνω από όλα να ανακτήσουμε την αυτοπεποίθησή μας. Πρέπει να πάμε και να παίξουμε ως μεγάλη ομάδα. Να εντείνουμε τις προσπάθειές μας για τη νίκη. Φυσικά, έχουμε πολλούς ικανούς παίκτες για να διεκδικήσουμε το θετικό αποτέλεσμα. Είναι αλήθεια ότι η ΑΕΚ είναι από τις καλύτερες ομάδες αυτή τη σεζόν. Εμείς απέναντι στις άλλες μεγάλες ομάδες είμαστε πάντα ανταγωνιστικοί. Ξέρουμε ότι θα έχουμε τις στιγμές μας και πρέπει να τις εκμεταλλευτούμε».

Για την πώληση του Μαντσίνι: «Η αλήθεια είναι ότι μας πονάει που έφυγε ο Μαντσίνι και πήγε σε ανταγωνιστική ομάδα. Είμαστε παίκτες και άνθρωποι, όμως, και του ευχόμαστε το καλύτερο στη συνέχεια της καριέρας του. Όσο για τον Μανού, είναι δύσκολο να χωνέψουμε αυτό που έπαθε. Πρέπει να είμαστε μαζί του, δίπλα του, να τον στηρίξουμε. Έχει δύσκολους μήνες μπροστά του. Εύχομαι να έχει γρήγορη ανάρρωση».