Ολυμπιακός: Η επιστροφή του Βαλμπουενά και οι βλέψεις για μόνιμη εγκατάσταση

Ο Ματιέ Βαλμπουενά επέστρεψε στο αρχικό σχήμα του Ολυμπιακού, ενώ κάνει κινήσεις και για να εγκατασταθεί μόνιμα στην Ελλάδα.

Ολυμπιακός: Η επιστροφή του Βαλμπουενά και οι βλέψεις για μόνιμη εγκατάσταση

Στο παιχνίδι με τον Άρη ο Ματιέ Βαλμπουενά επέστρεψε στην αρχική ενδεκάδα. Ο Γάλλος μπορεί να μην έχει τις αντοχές για να βγάλει ένα ολόκληρο παιχνίδι, αλλά έδειξε γι' ακόμα μία φορά πως μπορεί να προσφέρει ποιοτικά λεπτά.

«Σκοτώθηκε» στο γήπεδο ο 36χρονος μεσοεπιθετικός κερδίζοντας αρκετά φάουλ, ενώ προσπάθησε να δημιουργήσει και καταστάσεις στην αντίπαλη περιοχή. Γενικά ήταν δραστήριος κι έτρεξε αρκετά παρά τα 36 του χρόνια.

Ο Βαλμπουενά διανύει τον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως θα φύγει και από την Ελλάδα. Έχει λατρέψει τη ζωή στη χώρα μας τόσο ο ίδιος όσο και η οικογένεια του.

Πρόσφατα, άλλωστε είχε δηλώσει πως ενδιαφέρεται να αναλάβει πόστο στον Ολυμπιακό και πως σκέφτεται τον εαυτό του κοντά στην ομάδα του Πειραιά. Όπως γράφει και το σημερινό «ΦΩΣ» ο Βαλμπουενά ψάχνεται για να γίνει μόνιμος κάτοικος Αθηνών.

Ψάχνει να βρει σπίτι για να αγοράσει και να εγκατασταθεί μόνιμα στη χώρα μας. Είναι μία ένδειξη για το τι βλέψεις έχει για το μέλλον του και πως δεν σκέφτεται να φύγει από την Ελλάδα. Ακόμη βέβαια έχει καιρό για να τακτοποιήσει αυτές τις λεπτομέρειες, αφού αυτή τη στιγμή εκείνο που τον ενδιαφέρει είναι να βοηθήσει τον Ολυμπιακό να πετύχει τους στόχους του.