Η κριτική των παικτών του Ολυμπιακού: Ο κορυφαίος Καμαρά και ο πονηρός Νάτχο

O Μαντί Καμαρά ήταν ο κορυφαίος του γηπέδου, αλλά τη λύση έδωσε ο Νάτχο.

Η κριτική των παικτών του Ολυμπιακού: Ο κορυφαίος Καμαρά και ο πονηρός Νάτχο
Eurokinissi

Ο Ολυμπιακός δυσκολεύτηκε απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης, αλλά ο Νάτχο έλυσε τον «γόρδιο δεσμό» για τους Πειραιώτες στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων του αγώνα.

Διαβάστε αναλυτικά την κριτική των ποδοσφαιριστών:

ΓΙΑΝΝΙΩΤΗΣ: Μια χαρά ήταν ο Ανδρέας. Στο 8' από δικό του γέμισμα έβγαλε σε κόντρα με καλές προϋποθέσεις με Λάζαρο, είπε “όχι” στα σουτ των Τσιλιανίδη (10'), Καλτσά (29') και Φερνάντεζ (50'). Στη φάση του γκολ του Αστέρα δεν φέρει καμία ευθύνη.

ΕΛΑΜΠΝΤΕΛΑΟΥΙ: Δεν ήταν ο Ομάρ των προηγούμενων αγώνων. Ίσως να έπαιξε και ρόλο η κούραση από το ταξίδι στη Νορβηγία και η Εθνική ομάδα. Όσο είχε ενέργεια στο πρώτο ημίχρονο έκανε τις γνωστές του επελάσεις και από τα δεξιά και προσπάθησε να δημιουργήσει κάποια ρήγματα. Στο δεύτερο έπεσε η απόδοσή του.

ΜΙΡΑΝΤΑ: Ενώ μπήκε καλά και από τα δικά του πόδια παραλίγο να προέλθει το πρώτο γκολ του Ολυμπιακού στο δοκάρι του Φορτούνη (εκείνος έκοψε και κέρδισε το φάουλ ο Ποντένσε στο 4'), μουντζούρωσε την εικόνα του με το τραγικό λάθος στο 86' που δεν εκμεταλλεύτηκε ο Τόνσο.

ΒΟΥΚΟΒΙΤΣ: Ήταν ο κλασικός Βούκοβιτς. Πρώτος στην μπάλα, δυναμικός, ανίκητος στον αέρα. Όταν ο Ολυμπιακός κυνηγούσε το δεύτερο γκολ, βγήκε μπροστά για να βοηθήσει και επιθετικά και έκανε και ένα επαγγελματικό φάουλ στον Τσιλιανίδη που έβγαινε στην αντεπίθεση επικίνδυνα.

ΤΣΙΜΙΚΑΣ: Όργωσε και πάλι την αριστερή πλευρά. Βοήθησε ξανά επιθετικά, ενώ όπως αναμενόταν άρχισε να αδειάζει το ρεζερβουάρ στο δεύτερο ημίχρονο από το πολύ τρέξιμο που έριξε. Ήταν και πάλι πάντως από τους διακριθέντες.

ΜΠΟΥΧΑΛΑΚΗΣ: Δεν βρέθηκε σε καλή μέρα ο Μπουχαλάκης. Θα μπορούσε να χριστεί σκόρερ στο 32', αλλά σε γενικές γραμμές δεν κυμάνθηκε σε υψηλά επίπεδα. Ίσως έπαιξε ρόλο το γεγονός ότι παίζει ανελλιπώς με Ολυμπιακό και Εθνική.

ΚΑΜΑΡΑ: Ο κορυφαίος του γηπέδου κι ας χάρισε τη νίκη ο Νάτχο στο φινάλε. Όχι επειδή πέτυχε αυτή την γκολάρα στο 19ο λεπτό. Ούτε επειδή δείχνει ότι είναι ένας ποδοσφαιριστής που δεν φοβάται να δοκιμάσει τα πόδια του και απειλεί από μακρινή απόσταση. Ο Καμαρά σού δίνει την αίσθηση ότι βρίσκεται παντού! Κατάπιε πολλά χιλιόμετρα σε ακόμη ένα ματς και ήταν απ' άκρη σ' άκρη του γηπέδου. Με διαφορά ο MVP του ματς!

ΦΟΡΤΟΥΝΗΣ: Έτρεξε πολύ σε ακόμη ένα ματς ο Κώστας. Θα μπορούσε να χριστεί σκόρερ στο 5' (δοκάρι), είχε μία καλή πάσα στον Μπουχαλάκη στο 32' και σε γενικές γραμμές όποτε έπαιρνε την μπάλα τον αισθάνονταν για τα καλά οι Αρκάδες. Ο “Φόρτου” στο δεύτερο μέρος όσο περνούσε η ώρα εμφάνιζε σημάδια κόπωσης και ο Μαρτίνς για να φρεσκάρει την μεσοεπιθετική γραμμή έβαλε στη θέση του τον Φετφατζίδη.

ΛΑΖΑΡΟΣ: Μπήκε καλά ο Χριστοδουλόπουλος, είχε στο 16' και μία καλή προσπάθεια με το σουτ του να καταλήγει στην αγκαλιά του Παπαδόπουλου, αλλά από κάποιο σημείο και μετά άρχισε να μένει από... βενζίνη στο δεύτερο ημίχρονο. Ακόμα κι έτσι όμως, είχε στο ενεργητικό του μια καλή παράλληλη σέντρα προς τον Γκερέρο (49') και μία κεφαλιά άουτ στο 53'.

ΠΟΝΤΕΝΣΕ: Εώς και τη φάση του γκολ του Αστέρα δεν έδειχνε να τελειώνει καλά τις φάσεις, είτε επρόκειτο για σουτ, είτε για πάσα. Μόλις ισοφάρισαν οι Αρκάδες ο Πορτογάλος πήρε την ομάδα στις πλάτες του και από τα πόδια του ξεκίνησαν αρκετές επιθετικές προσπάθειες.

ΓΚΕΡΕΡΟ: Ήταν στο μεγαλύτερο διάστημα φλύαρος. Στο τελευταίο δεκάλεπτο όμως τα έκανε όλα. Πρώτα με το γύρισμα στον Χασάν στο 80' και φυσικά στο νικητήριο γκολ του Νάτχο που είδε με την άκρη του ματιού του τον Ισραηλινό να μπαίνει στην περιοχή.

ΧΑΣΑΝ: Έχασε μοναδική ευκαιρία στο 80' για να γίνει ο ήρωας του Ολυμπιακού. Βοήθησε πάντως η είσοδός του στο παιχνίδι το επιθετικό κομμάτι των “ερυθρολεύκων”.

ΦΕΤΦΑΤΖΙΔΗΣ: Μπήκε στο 73' αντί του Φορτούνη, έδωσε κάποιες βοήθειες δημιουργικά και σίγουρα η αλλαγή του βοήθησε για να πιέσει ακόμα περισσότερο ο Ολυμπιακός τον Αστέρα.

ΝΑΤΧΟ: Μπήκε στο 84' και στις καθυστερήσεις χάρισε το τρίποντο στους “ερυθρόλευκους”. Ο Ισραηλινός έδειξε στο αποψινό ματς το πόσο... παμπόνηρος είναι με το γεγονός ότι “μύρισε” το γκολ, τρυπώντας στην περιοχή του Αστέρα.