Ατρόμητος-Λαμία 1-0: Ευθύμη-σε με Κουλούρη

Με γκολ του Ευθύμη Κουλούρη στο 43΄ ο Ατρόμητος λύγισε 1-0 τη Λαμία στο Περιστέρι.

Ατρόμητος-Λαμία 1-0: Ευθύμη-σε με Κουλούρη

Στον Ατρόμητο έχουν βρει και φέτος έναν... Ουάρντα. Ο λόγος για τον Ευθύμη Κουλούρη, ο οποίος έχει πάρει από το χέρι τους Περιστεριώτες και με τρία γκολ (δύο στο Αγρίνιο στην πρεμιέρα και ένα κόντρα στη Λαμία στο 1-0) έχει χαρίσει έξι ολόκληρους βαθμούς στην ομάδα του Νταμίρ Κάναντι.

Ο 22χρονος φορ (δανεικός από τον ΠΑΟΚ) βρήκε δίχτυα σε ένα κομβικό σημείο για την εξέλιξη της αναμέτρησης (43’) και έβγαλε από τη δύσκολη θέση τους γηπεδούχους, οι οποίοι τα είχαν βρει «σκούρα» από τη Λαμία.

Οι φιλοξενούμενοι με τον Μάκη Χάβο να κάνει πρεμιέρα (και πάλι δεν κέρδισε στο πρώτο του ματς στον πάγκο) παρουσίασαν ένα πολύ καλό πρόσωπο μέχρι το 30’ και πατούσαν καλύτερα απέναντι σε έναν Ατρόμητο που...ψαχνόταν αλλά δεν το...πλήρωσε.

Οι Περιστεριώτες στο καλό τους διάστημα μετά το 30’, κατάφερα να σκοράρουν με τον Κουλούρη. Στην επανάληψη, η Λαμία αν και έμεινε με δέκα παίκτες (στο 58’ αποβλήθηκε ο Δημούτσος), το πάλεψε, απείλησε και είχε και δοκάρι με τον Βάντερσον λίγο πριν από το τέλος.

MIΚΡΟΓΡΑΦΙΑ

Γήπεδο: Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου

Ατρόμητος-Λαμία 1-0

Σκόρερ: 43' Κουλούρης

Διαιτητής: Ζαχαριάδης

Κάρτες:

Κόκκινες: 58' (δεύτερη κίτρινη) Δημούτσος

Κίτρινες: 69' Σάκιτς, 35' Δημούτσος

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Νταμίρ Κάναντι): Μέγερι, Καρασαλίδης, Χατζηισαΐας, Ρισβάνης, Γιαννούλης, Μάντσον (71' Ούμπιδες), Σάκιτς, Βασιλακάκης (78' Κωτσόπουλος), Ενισκουλού, Ούγκραϊ (60' Μπουσούλατζιτς), Κουλούρης..

ΛΑΜΙΑ (Μάκης Χάβος): Σαράνοβ, Βασιλαντωνόπουλος, Αναστασιάδης (38' Καρυπίδης), Αντέτζο, Σκαρντοβέλι, Δημούτσος, Μπλάζιτς, Μπερτόγλιο, Καραγκούνης (62' Επστάιν), Καραμάνος (70' Σκόνδρας), Μπαράλες