Αλληλοκατηγορίες Κούγια-Πλεξίδα με μπηχτές και υπονοούμενα

Σε πόλεμο ανακοινώσεων επιδόθηκαν οι μεγαλομέτοχοι (πρώην και νυν) της ΠΑΕ Λάρισας.

Αλληλοκατηγορίες Κούγια-Πλεξίδα με μπηχτές και υπονοούμενα

Ο πρώην ιδιοκτήτης της ΑΕΛ, Βαγγέλης Πλεξίδας και ο νυν μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, Αλέξης Κούγιας διασταύρωσαν τα βέλη τους με καυστικές ανακοινώσεις.

Η ΠΑΕ σε ανακοίνωση που εξέδωσε το Σάββατο ανέφερε: "Ρε Βαγγέλη, δεν κοιμόσαστε ούτε εσύ ούτε οι υπόλοιποι και ψάχνετε να μαζέψετε τα ασυμμάζευτα μέσα στα άγρια μεσάνυχτα;"

Η πλευρά Πλεξίδα απάντησε: "Κύριε Κούγια όσο και να προσπαθείτε, δεν πρόκειται να σας ακολουθήσω στον ολισθηρό δρόμο των συκοφαντιών και της γκεμπελικής λογικής της λάσπης. Οι Λαρισαίοι και όχι μόνο, ξέρουν πλέον καλά το ποιόν σας, "τα έργα και τις ημέρες σας".

Για όσους δεν σας έχουν καταλάβει ακόμη, αποστέλλουμε τα έγραφα αγοραπωλησίας της ΠΑΕ, του προπονητηρίου των Δένδρων και των γραφείων της ΑΕΛ, που αποδεικνύουν ότι δεν αγοράσατε αλλά ουσιαστικά σας δωρίσαμε την ΑΕΛ.

Παρόλα αυτά δεν καταφέρατε να καταβάλετε ούτε αυτό το μικρό τίμημα και αναγκαστήκαμε να οδηγηθούμε στα δικαστήρια.

Εκεί μετά από ένα και πλέον χρόνο και αφού είσαστε πλέον ενήμερος για όλες τις δήθεν οφειλές που αφήσαμε οδηγηθήκαμε σε οριστική συμφωνία (29.09.2016, ακολουθεί συνημμένο) χωρίς πάλι να εξοφλήσετε τις οφειλές σας.

Αφού λύσετε τα προσωπικά σας προβλήματα με την δικαιοσύνη, που όπως με πληροφορούν είναι πολλά, εκεί θα λύσουμε και τα δικά μας θέματα καθώς και τα θέματα με το ΔΣ της ΠΑΕ ΑΕΛ.

Περιμένω την Δευτέρα, να τηρήσετε την υπόσχεσή σας.

Καλή επιτυχία στην ΑΕΛ!

Με εκτίμηση,

Πλεξιδας Ευάγγελος"

Η ΑΕΛ ανταπάντησε: "Διάβασα την ανακοίνωση του Πλεξίδα, αυτού του εντιμότατου ανθρώπου που θίχτηκε η τιμή και η υπόληψή του, από μία ειλικρινή απάντηση των μελών του ΔΣ της ΑΕΛ σε ένα εξώδικο που έστειλε ο ίδιος και ζητούσε αυτή την απάντηση.

Η απάντηση αυτή έλεγε μόνο αλήθειες και για το ΙΚΑ που το πληρώνω εγώ και για τους ποδοσφαιριστές, που δεν πλήρωσε και τους πληρώνω εγώ και για την πλαστή εγγυητική, για την οποία υποβιβάστηκαν και διαλύθηκαν τα Τρίκαλα και για αυτό αυτός απαγορεύεται να ασχολείται με το ποδόσφαιρο για 10 χρόνια, αλλά κυρίως για την απόφαση της υπουργού Μπατζελή να κλείσει την εταιρεία του, αφού τα «περσινά ξινά σταφύλια» είχαν σχέση με την υγεία των παιδιών του ελληνικού λαού.

Βέβαια αποκλείεται να έγραψε ο Βαγγέλης την απάντηση, αφού τα ελληνικά του είναι λίγο μέτρια και στο συντακτικό και στην ορθογραφία και σίγουρα τη έγραψαν όλοι οι πονεμένοι (δικηγόροι, δημοσιογράφοι, νταραβερτζήδες), αλλά μάλλον τα ελληνικά σας δεν είναι και πολύ καλά, γιατί πολύ αργήσατε να τη γράψετε.

Επειδή έχουμε αγώνα το Σαββατοκύριακο, από τη Δευτέρα θα αρχίσω να ανεβάζω στο site της ΑΕΛ και θα αποστέλλονται στα ΜΜΕ οι επίσημες αποφάσεις του ΙΚΑ, των δικαστηρίων, των επιτροπών της ΕΠΟ, της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού που αποδεικνύουν όλα όσα απάντησε το ΔΣ της ΠΑΕ ΑΕΛ σε αυτόν εντιμότατο άνθρωπο, για να μην αρχίσουμε από το ποινικό μητρώο του πάμπλουτου".