ΑΕΚ: Σύσκεψη κορυφής παρουσία Μελισσανίδη κι Αλμέιδα με ...άρωμα μεταγραφής!

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης κι ο Ματίας Αλμέιδα συναντήθηκαν με υψηλόβαθμα στελέχη της ΑΕΚ με τα μεταγραφικά να έχουν περίοπτη θέση στις συζητήσεις τους

ΑΕΚ: Σύσκεψη κορυφής παρουσία Μελισσανίδη κι Αλμέιδα με ...άρωμα μεταγραφής!

Eνώ η μεταγραφική περίοδος του χειμώνα οδεύει προς την ολοκλήρωση της στην ΑΕΚ διεξήχθη συνάντηση κορυφής μεταξύ των υψηλόβαθμων στελεχών της το βράδυ της Παρασκευής.

Η παρουσία του Δημήτρη Μελισσανίδη και του Ματίας Αλμέιδα, ενδεχομένως να δείχνει ότι είναι κοντά η λήψη, μεταξύ άλλων, της απόφασης αν θα γίνει κάποια μεταγραφική κίνηση, λίγο πριν το φινάλε, με την υπόθεση του στόπερ να συνεχίζει ν' απασχολεί αφού αναζητείται (αριστεροπόδαρος κατά προτίμηση...)

Πέραν του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ και του προπονητή στη συνάντηση ήταν ο τεχνικός διευθυντής Ράντεκ Κουχάρσκι και ο εκτελεστικός διευθυντής της Ένωσης Παναγιώτης Κονέ.

Εξάλλου στο ...τραπέζι έπεσε και το ενδιαφέρον που δείχνουν αρκετά ευρωπαϊκό κλαμπ για τους παίκτες της ομάδας, αλλά και οι ανανεώσεις ή μη συμβολαίων που εκπνέουν σε λίγους μήνες.

Eπίσης στα υπόψιν υπάρχει κι υπόθεση του αριστερού εξτρέμ Μπέντζαμιν Κικάνοβιτς. Ένας παίκτης για τον οποίο έχει εισηγηθεί ο Ματίας Αλμέιδα μιας και τον γνωρίζει καλά και ξέρει και τι μπορεί να δώσει στην ομάδα του.

Οι Σαν Χοσέ Ερθκουέικς από την άλλη ζητούν 2 εκατ. ευρώ την ίδια στιγμή που η ΑΕΚ έχει καταθέσει επίσημη πρόταση κοντά στο 1,5 εκατομμύριο. Η επικοινωνία των δύο πλευρών έχει διακοπεί εδώ και αρκετές ημέρες ωστόσο δεν αποκλείεται να αναθερμανθεί.

Όπως και να χει τις επόμενες μέρες θα δούμε το τι αποφασίστηκε κατά τη διάρκεια της