Ολυμπιακός: Ο Μοντέστο και τα... παιδιά του!

Στο περιθώριο του ματς ο επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ είχε την ευκαιρία να πάει... οκτώ χρόνια πίσω!

Ολυμπιακός: Ο Μοντέστο και τα... παιδιά του!

Πάντοτε στα ματς του Ολυμπιακού δημιουργούνται ένα σωρό “πηγαδάκια”. Ένα εξ αυτών συνέβη και απόψε στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης. Ένα “πηγαδάκι” που είχε ιδιαίτερη σημασία για τον Φρανσουά Μοντέστο, ο οποίος ακόμα και ως ποδοσφαιριστής πάντοτε είχε υπό τη σκέπη του τα νεαρά παιδιά των “ερυθρολεύκων”.

Χαρακτηριστική άλλωστε είναι η σκηνή που εκτυλίχθηκε στο περιθώριο του ματς με τους Αρκάδες. Ο γκολκίπερ του Αστέρα Νίκος Παπαδόπουλος και ο Γιάννης Φετφατζίδης είναι παιδιά που προέρχονται από την "ερυθρόλευκη" ακαδημία και ήταν συμπαίκτες τόσο στη Νέων, όσο και στην πρώτη ομάδα.

Μάλιστα το καλοκαίρι του 2010 είχαν κάνει και την πρώτη τους προετοιμασία με τον Ολυμπιακό στο Μπαντ Βερισχόφεν υπό τις οδηγίες του Έβαλντ Λίνεν.

Οι δυο τους λοιπόν έπιασαν κουβεντούλα και μόλις τους είδε ο Μοντέστο, έσπευσε να μπει... σφήνα στην παρέα τους. Ο Κορσικανός ήταν επίσης εκείνο το καλοκαίρι του 2010 στην προετοιμασία με τους Παπαδόπουλο και Φέτφα. Και από τότε είχε αδυναμία και στους δύο. Οπότε άδραξε την ευκαιρία να πάει να μιλήσει μαζί τους και να γυρίσει... οκτώ χρόνια πίσω.