Γιόνσον: «Η ΑΕΚ έχει ωριμάσει ως σύνολο...»

Ο χαφ της ΑΕΚ, Γενς Γιόνσον μίλησε για το παιχνίδι με τον Άρη που ακολουθεί, αλλά και για αυτό που προηγήθηκε με τον Ιωνικό.

Γιόνσον: «Η ΑΕΚ έχει ωριμάσει ως σύνολο...»

Ο Γενς Γιόνσον σε δηλώσεις του στην κάμερα της «Cosmote TV» στάθηκε στα όσα πρέπει να κάνει η ΑΕΚ απέναντι στον Άρη (29/1, 19.30), αλλά και στο ματς - θρίλερ με τον Ιωνικό στη Νίκαια.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο χαφ της «Ένωσης»:

Για το παιχνίδι απέναντι στον Ιωνικό: «Φυσικά, μας δίνει αυτοπεποίθηση που επιστρέψαμε από μια ενδεχόμενη ήττα με 1-0 και καταφέραμε να νικήσουμε. Τα πήγαμε άσχημα στο πρώτο ημίχρονο, αλλά καταφέραμε να ανατρέψουμε τα πράγματα. Και πήραμε τους τρεις βαθμούς, τους οποίους αξίζαμε, βάσει της εικόνας μας στο δεύτερο ημίχρονο».
Για το αν βοηθά τον αγωνιστικό χαρακτήρα της ΑΕΚ η ανατροπή απέναντι στον Ιωνικό: «Νομίζω ότι αυτό δείχνει μια μεγάλη ομάδα κι έναν μεγάλο σύλλογο. Ακόμη και στις κακές τους μέρες, καταφέρνουν να κερδίζουν. Κι εμείς είχαμε μια κακή μέρα, αλλά καταφέραμε να νικήσουμε. Όπως είπα, αξίζαμε να νικήσουμε, λόγω της απόδοσής μας στο δεύτερο ημίχρονο. Οπότε, νομίζω ότι αυτό δείχνει τον χαρακτήρα μας και πρέπει να συνεχίσουμε. Να σιγουρέψουμε, ότι ακόμη και στις κακές μας μέρες, θα κάνουμε το κοινά αποδεκτό».
Για το αν αισθάνεται την ΑΕΚ να ωριμάζει ως σύνολο: «Γενικά, ναι το πιστεύω. Θα πρέπει, βέβαια, να έχουμε στο μυαλό μας ότι χάσαμε στα Γιάννινα. Έχουμε πολλά να βελτιώσουμε. Είμαστε ένα νέο γκρουπ, που δημιουργήθηκε το καλοκαίρι, με νέους παίκτες και τεχνικό τιμ. Οπότε, θεωρώ ότι τα πηγαίνουμε καλά, ότι βελτιωνόμαστε, ότι είμαστε στον σωστό δρόμο».
Για το παιχνίδι με τον Άρη: «Ο Άρης είναι μια καλή ομάδα, είναι στις πρώτες πέντε – έξι θέσεις της βαθμολογίας. Έχουν καλή ομάδα, με κάποιους μεγάλους παίκτες και με μεγάλο προπονητή. Όμως, για εμάς δεν αλλάζει τίποτα, πρέπει να του συμπεριφερθούμε με τον ίδιο σεβασμό, που δείξαμε στον Ιωνικό ή και στις άλλες ομάδες. Δεν υπάρχει διαφορά για εμάς».