Λάρσον: «Η ομάδα έχει αυτοπεποίθηση»

Ο Έρικ Λάρσον μίλησε για το παιχνίδι του ΟΦΗ με τον Ολυμπιακό και στάθηκε στο γεγονός πως η ομάδα του έχει πολύ καλή αυτοπεποίθηση μετά τα ματς με Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ.

Λάρσον: «Η ομάδα έχει αυτοπεποίθηση»

Ακόμα ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι περιμένει τον ΟΦΗ που την Κυριακή αντιμετωπίζει στο «Γ. Καραϊσκάκης» τον Ολυμπιακό. Ο Έρικ Λάρσον μίλησε για το παιχνίδι με τους Πειραιώτες επισημαίνοντας πως η ομάδα του έχει καλή αυτοπεποίθηση μετά τα ματς με Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά ο Έρικ Λάρσον μίλησε:

«Η αυτοπεποίθηση στην ομάδα είναι καλά, έχουμε πέντε αγώνες χωρίς ήττα, δεν δεχόμαστε γκολ και αυτό είναι σημαντικό. Δημιουργούμε φάσεις και αν συνεχίσουμε έτσι θα σκοράρουμε. Αισθανόμαστε αυτοπεποίθησή σαν ομάδα, πρόσφατα παίξαμε εκτός έδρας με ομάδα που βρίσκεται στην κορυφή, ήμασταν καλοί και είχαμε μεγάλη πιθανότητα να κερδίσουμε και τον ΠΑΟΚ με την ευκαιρία στο τελευταίο λεπτό. Με τον Παναθηναϊκό δεχτήκαμε την ισοφάριση στην τελευταία φάση, με τον Ολυμπιακό θα παίξουμε εκτός έδρας δίχως φόβο, θα απολαύσουμε το παιχνίδι και ελπίζω να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

Για τη δική του παρουσία στον ΟΦΗ: «Νιώθω πολύ καλά στην ομάδα, έχω την ευκαιρία να επιτεθώ και να αμυνθώ και αυτό καταγράφεται με γκολ και ασίστ, προχωρώ και εγώ όπως και η ομάδα. Μου αρέσει ο τρόπος που παίζουμε με τρεις ή πέντε στην άμυνα, είμαι ικανοποιημένος με την απόδοση μου αλλά πάντα υπάρχει το καλύτερο και θέλω να συνεχίσω έτσι και την Κυριακή».