Ολυμπιακός: Ο Ρέαμπτσιουκ και το υπαρκτό ενδιαφέρον της Μονπελιέ

Ο Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ βρίσκεται στο στόχαστρο της Μονπελιέ και στη Γαλλία εκτιμούν ότι θα υπάρχει «θρίλερ» στο τέλος της μεταγραφικής περιόδου.

Ολυμπιακός: Ο Ρέαμπτσιουκ και το υπαρκτό ενδιαφέρον της Μονπελιέ

Στην Γαλλία έβαλαν και τη Μονπελιέ στο «κόλπο» για τον Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ. Μάλιστα έκαναν λόγο για προχωρημένες επαφές ανάμεσα στον γαλλικό σύλλογο και τον Ολυμπιακό, δίχως όμως κάτι τέτοιο να επιβεβαιώνεται προς το παρόν.

Εκείνο πάντως που μπορούμε να επιβεβαιώσουμε είναι ότι ο Μολδαβός μπακ βρίσκεται όντως στο στόχαστρο της Μονπελιέ. Δεν γράφουν ψέματα οι Γάλλοι για το ενδιαφέρον, όπως δεν έγραφαν και προ ημερών για την πρόταση που είχε καταθέσει η Στρασμπούρ και η οποία είχε απορριφθεί.

Απλώς στην προκειμένη περίπτωση δεν προκύπτει από κάπου ότι η Μονπελιέ πολιορκεί τον Ολυμπιακό για να πάρει τον Όλεγκ σήμερα - αύριο. Ότι έχει καταθέσει δηλαδή επίσημη πρόταση. Ενδιαφέρον υπάρχει, όχι όμως επίσημη προσφορά.

Επειδή, ωστόσο, πλησιάζουμε στο φινάλε της μεταγραφικής περιόδου για όσους παίκτες δεσμεύονται με συμβόλαιο, τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί.

Μάλιστα, στη Γαλλία υποστηρίζουν ότι αναμένεται να υπάρξει «θρίλερ» με τον Ρέαμπτσιουκ, μιας και είναι στην κορυφή της ατζέντας της Μονπελιέ.

Ακολουθεί λοιπόν ένα τετραήμερο - φωτιά για να δούμε αν όντως η Μονπελιέ θα μπει δυναμικά στη διεκδίκηση του παίκτη ή θα στραφεί σε άλλη λύση, όπως έκανε και η Στρασμπούρ που οριστικά παράτησε την υπόθεση του Μολδαβού.