Χάμες εναντίον Μπενίτεθ και Πέρεθ

Αρνητικά σχόλια του Χάμες Ροντρίγκες σε βάρος Ράφα Μπενίτεθ και Φλορεντίνο Πέρεθ. Τι είπε ο άσος του Ολυμπιακού. 

Χάμες εναντίον Μπενίτεθ και Πέρεθ

Ο Χάμες Ροντρίγκες δεν «μασάει» τα λόγια του και για μία ακόμη φορά είπε αυτά που νομίζει σχετικά με σημαντικές στιγμές στην ευρωπαϊκή καριέρα του.

Ο άσος του Ολυμπιακού μίλησε στο twitch και αναφερόμενος στον Ράφα Μπενίτεθ τόνισε ότι στην Έβερτον από την πρώτη στιγμή του είπε ότι δεν τον υπολόγιζε επειδή ήταν μεγάλος σε ηλικία! «Από την πρώτη μέρα της προετοιμασίας, μου είπε ότι είμαι 30 ετών, ότι είμαι μεγάλος και ότι προτιμά να χρησιμοποιεί νεαρούς παίκτες που τρέχουν και είναι πειθαρχημένοι. Έτσι, μου είπε να βρω ομάδα. Μετά από τρεις μήνες τον έδιωξαν όταν η ομάδα ήταν τελευταία. Είχα δουλέψει ξανά μαζί του και δεν είχε πάει καλά» Κι αυτό είχε συμβεί παλιότερα στην Ρεάλ.

Με τον Χάμες να τα βάζει και με τον Φλορεντίνο Πέρεθ επειδή δεν τον είχε αφήσει να παίξει στην Ατλέτικο Μαδρίτης το 2019, καθώς ο Κολομβιανός που είχε πάει δανεικός στην Μπάγερν επιθυμούσε να επιστρέψει στην ισπανική πρωτεύουσα για να είναι κοντά στο νεογέννητο τότε παιδί του. Όμως κάτι τέτοιο δεν έγινε δεκτό από τον πρόεδρο της Ρεάλ κι ο Χάμες δεν το ξεχνά.