Ολυμπιακός: Ο Ιν Μπομ πήρε τις ανάσες του και παίζει με ΟΦΗ

Ο Χουάνγκ Ιν Μπομ δεν ήταν απολύτως έτοιμος για να ανταποκριθεί στο 100% στο Άρης - Ολυμπιακός, αλλά δεν ισχύει το ίδιο για το κυριακάτικο ματς με τον ΟΦΗ στο Φάληρο (29/1, 16.00).

Ολυμπιακός: Ο Ιν Μπομ πήρε τις ανάσες του και παίζει με ΟΦΗ

Ο Χουάνγκ Ιν Μπομ δεν αγωνίστηκε λεπτό στο ματς Κυπέλλου με τον Άρη στο «Κλ. Βικελίδης». Ο Μίτσελ τον περίμενε έως την τελευταία στιγμή για να τον βάλει ακόμη και βασικό. Άλλωστε, σε κάποιες από τις δοκιμές που είχε κάνει παραμονή του ματς, σαν να έδειχνε ότι τον είχε στο μυαλό του, αλλά ήθελε να σιγουρευτεί για την κατάστασή του προτού τον ρίξει στη μάχη του Χαριλάου.

Τελικά, ο Χουάνγκ δεν έπαιξε λεπτό. Κάτι το γεγονός ότι ο Ντιαντιέ Σαμασέκου τα πήγε περίφημα, κάτι το γεγονός ότι ο Ασιάτης άσος δεν ήταν απολύτως έτοιμος, είχε ως αποτέλεσμα να κάτσει τελικά στον πάγκο και να μην χρησιμοποιηθεί καθόλου.

Ο Νοτιοκορεάτης που είχε εμφανή τα σημάδια κόπωσης στο κορμί του στο ματς του Περιστερίου την περασμένη Κυριακή (22/1), πλέον είναι πανέτοιμος για το παιχνίδι που ακολουθεί με τον ΟΦΗ στο Καραϊσκάκη (29/1, 16.00).

Με τον Άρη πήρε τις ανάσες του, θα φορτσάρει λίγο περισσότερο στις προπονήσεις που ακολουθούν και ο Μίτσελ είναι απολύτως φυσιολογικό να τον έχει στο μυαλό του για το ματς κόντρα στους Κρητικούς.

Ποιανού θέση θα πάρει; Αυτό θα είναι κάτι που θα το μάθουμε μέσα από τις προπονήσεις που ακολουθούν.