Νταμπράουσκας: «Θέλουμε να μεγαλώνουμε συνεχώς»

Στο να βελτιώνει τον ΟΦΗ από παιχνίδι σε παιχνίδι στοχεύει ο Βάλντας Νταμπράουσκας με τον Λιθουανό προπονητή να τονίζει πως θέλει οι Κρητικοί να μεγαλώνουν διαρκώς.

Νταμπράουσκας: «Θέλουμε να μεγαλώνουμε συνεχώς»

Ο Βάλντας Νταμπράουσκας έχει καταφέρει να αντιστρέψει το κλίμα στον ΟΦΗ κάνοντας έναν εξαιρετικό δεύτερο γύρο και όντας πλέον στην 9η θέση με 19 βαθμούς. Ο Λιθουανός προπονητής μιλώντας σε δημοσιογράφους και απαντώντας σε ερώτηση για την επερχόμενη αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό ανέφερε πως στόχος του είναι οι Κρητικοί να μεγαλώνουν συνεχώς, τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Θα αντιμετωπίσουμε μια καλή ομάδα όμως εμείς ως ΟΦΗ έχουμε στόχο να μεγαλώνουμε συνεχώς από παιχνίδι σε παιχνίδι και να γινόμαστε καλύτεροι. Δεν θα σας πω πως θα παίξουμε γιατί θα το μάθει ο αντίπαλος προπονητής όμως η φιλοσοφία μας δεν αλλάζει. Η ομάδα προετοιμάζεται για κάθε παιχνίδι με στόχο τη νίκη και αυτή πρέπει να είναι η σωστή νοοτροπία. Όποιος και αν είναι ο αντίπαλος, όπου και αν αγωνιζόμαστε να στοχεύουμε στη νίκη».

Παράλληλα μίλησε και για την αποδοχή που έχει από τον κόσμο λέγοντας μεταξύ άλλων τα εξής: «Είναι κάτι πολύ ωραίο σίγουρα όμως θέλω να σας πω κάτι. Μπορεί να είμαι εγώ ο προπονητής του ΟΦΗ και να φαίνομαι όμως υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που εργάζονται για τον σύλλογο. Είναι ο γυμναστής, είναι οι φυσικοθεραπευτές, οι βοηθοί μου ακόμα και οι άνθρωποι που δημιουργούν μια θετική ατμόσφαιρα γύρω από το club αλλά τα δικά τους ονόματα δεν ακούστηκαν. Θέλω να πω πως για να βγει στο γήπεδο αυτό το αποτέλεσμα, δεν εργάζομαι μόνο εγώ αλλά όλοι όσοι έχουν σχέση με την ομάδα, ο καθένας δίνει από την δική του πλευρά ότι καλύτερο μπορεί και για αυτόν τον λόγο είμαστε όλοι ένα δυνατό γκρουπ».