Παναθηναϊκός: Αυτοπροτάθηκε, μέσω ανάρτησης, ο Σισέ για ως το τέλος της σεζόν!

O Τζιμπρίλ Σισέ εκτός από την προσπάθεια του να βρει ομάδα στην Γαλλική Ligue 1 αυτοπροτάθηκε, μέσω ανάρτησης, στον Παναθηναϊκό για συμβόλαιο ως το τέλος της σεζόν!

Παναθηναϊκός: Αυτοπροτάθηκε, μέσω ανάρτησης, ο Σισέ για ως το τέλος της σεζόν!

Παρότι 41 ετών, παρότι εκτός δράσης εδώ και τέσσερα χρόνια, ο Τζιμπρίλ Σισέ ...ονειρεύεται επάνοδο στα γήπεδα και μάλιστα σε επαγγελματικό επίπεδο.

Με διαφορά λίγων ωρών ο Γάλλος εξέφρασε δις την επιθυμία του να παίξει ξανά σε κορυφαίου επίπεδο είτε στον Παναθηναϊκό, είτε στη Ligue 1 για να φτάσει τα 100 γκολ στο πρωτάθλημα της Γαλλίας καθώς έχει σταματήσει στα 96.

Αρχικά με μια απάντηση του στην ανάρτηση της «πράσινης» ΠΑΕ για τη βράβευση του στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ και εν συνεχεία σε συνέντευξη του στη Γαλλία.

Αρχικά ο Σισέ εκτίμησε πως μπορεί να παίξει μέχρι το τέλος της σεζόν καθώς έγραψε από κάτω από τη σχετική ανάρτηση τoυ Παναθηναϊκού: «Ας το κάνουμε να συμβεί. Μπορώ να παίξω μέχρι το τέλος της σεζόν».

Το βράδυ της Τρίτης, εξάλλου, κυκλοφόρησε στα social media ένα απόσπασμα του από συνέντευξη του στο Canal+ στην οποία μίλησε για το μεγάλο του άπωθημένο το οποίο είναι να παίξει σε κάποια ομάδα της Ligue 1 ώστε να πετύχει τέσσερα ακόμη γκολ και να φτάσει τα 100. Και όπως σημείωσε αν τον πλησιάσει μια ομάδα θα πάει ακόμα και δωρεάν:

«Εδώ και δύο χρόνια έχω την επιθυμία να επιστρέψω στα γήπεδα. Κι αυτό επειδή είμαι σκόρερ, κλασικό εννιάρι το να απέχω 4 γκολ μακριά από τα 100 τέρματα στην Ligue 1 είναι κάτι που δεν μπορώ να αποδεχθώ. Σκέφτομαι ακόμα και σήμερα ότι αν έρθει μία ομάδα που με θέλει, θα πάω ακόμα και δωρεάν.

Το να φτάσω τα 100 γκολ δεν είναι απλώς σημαντικό για μένα. Ζω και αναπνέω για αυτό. Έχω βάλει πάνω από 100 γκολ στην καριέρα μου, αλλά όχι στην Ligue 1. Εκεί έμεινα στα 96. Κι αυτό είναι κάτι που με τρώει κάθε μέρα. Σχεδόν καθημερινά μιλάω με τον κόσμο για το ποδόσφαιρο, θυμόμαστε διάφορα παλιά γκολ. Κάθε φορά μιλάμε για γκολ και αυτό μου θυμίζει ότι μου λείπουν ακόμα τέσσερα. Είναι τρελό. Το ξέρω ότι είναι τρελό, όμως μου έχει γίνει εμμονή»!