Παναιτωλικός: Με απουσίες κόντρα στον Βόλο

Αρκετά προβλήματα αντιμετωπίζει ο Παναιτωλικός ενόψει της αναμέτρησης με τον Βόλο. Μαγνητική έκανε ο Ανέστης, εκτίει την ποινή του ο Μλάντεν. 

Παναιτωλικός: Με απουσίες κόντρα στον Βόλο

Αρκετά προβλήματα τραυματισμών αντιμετωπίζει ο Παναιτωλικός ενόψει του αγώνα της 20ης αγωνιστικής της Super League στον Βόλο.

Συγκεκριμένα, ο Γιάννης Αναστασίου δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες του Μιχάλη Μπακάκη και του Νταγκό, ενώ ούτε ο Αποστολάκης, ο οποίος υπέστη θλάση, θα προλάβει να είναι έτοιμος.

Σε όλα τα παραπάνω ήρθε να προστεθεί το πρόβλημα με τις ενοχλήσεις που αισθάνεται στην γάμπα ο Μλάντεν, ο οποίος συμπλήρωσε κάρτες με τον ΠΑΣ Γιάννινα και δηλώθηκε να εκτίσει με τον Βόλο, αφού δεν θα είναι 100% έτοιμος.

Από εκεί και πέρα, προβληματισμό προκαλεί και ο τραυματισμός του Ανέστη στο 77ο λεπτό της αναμέτρησης με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο Αγρίνιο όταν συγκρούστηκε με τον Μπάλαν και πρέπει να υποβληθεί σε μαγνητική.

Ο έμπειρος τερματοφύλακας του Παναιτωλικού πάντως ενδέχεται να είναι διαθέσιμος με τον Βόλο, αναλόγως με τα αποτέλεσμα της μαγνητικής στην οποία θα υποβληθεί.