Ολυμπιακός: Η διαχείριση που θέλει ο Φορτούνης

Ο Κώστας Φορτούνης είναι σε πτωτική πορεία τις τελευταίες εβδομάδες και μόνο τυχαία δεν ήταν η πρώτη αλλαγή του Μίτσελ σε δύο ματς.

Ολυμπιακός: Η διαχείριση που θέλει ο Φορτούνης

Τα σημάδια για την εικόνα του Ολυμπιακού υπήρχαν από το παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Άρη και τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίστηκε εκείνο το ματς ο Άλαν Πάρντιου. Ο τεχνικός των «κίτρινων» μπλόκαρε τα «δεκάρια» και η ομάδα του Πειραιά δεν κατάφερε να σκοράρει στο πρώτο ημίχρονο.

Το ίδιο συνέβη και στο Περιστέρι με τους «ερυθρόλευκους» να χάνουν τα πρώτα 45 λεπτά της αναμέτρησης. Τα δύο ματς έχουν κοινά χαρακτηριστικά και ένα από αυτά είναι και η πρώτη αλλαγή που έκανε ο Μίτσελ. Τόσο με τον Άρη όσο και με τον Ατρόμητο ο Κώστας Φορτούνης ήταν ο ποδοσφαιριστής που βγήκε πρώτος από το γήπεδο για να πάρει τη θέση του ο Γιώργος Μασούρας.

Ο Μίτσελ δεν προχώρησε τυχαία σε αυτή την απόφαση, αφού και στα δύο «τζούφια» ημίχρονα ο Φορτούνης κινήθηκε σε ρηχά νερά. Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός στο πρώτο μέρος με τον Ατρόμητο είχε ένα καλό σουτ και ένα καλό φάουλ στις καθυστερήσεις.

Το τελευταίο διάστημα μοιάζει σαν να έχει χάσει την «έκρηξη» που είχε στα πρώτα παιχνίδια μετά τη διακοπή για το Μουντιάλ. Είναι προφανές ότι ο 30χρονος μεσοεπιθετικός χρειάζεται κάποια ειδική διαχείριση, διότι το τελευταίο διάστημα δεν δίνει στην ομάδα του όσα πριν μερικές εβδομάδες.