ΠΑΣ Γιάννινα: Υποβλήθηκε σε εξετάσεις ο Μπαλάν

Ο Κλαούντιο Μπαλάν υποβλήθηκε τη Δευτέρα (23/1) σε εξετάσεις, μετά τον πρόσφατο τραυματισμό του στην αναμέτρηση κόντρα στον Παναιτωλικό.

ΠΑΣ Γιάννινα: Υποβλήθηκε σε εξετάσεις ο Μπαλάν

Σε εξετάσεις υποβλήθηκε τη Δευτέρα (23/1) ο Κλαούντιο Μπαλάν, μετά τον τραυματισμό του στο πρόσφατο ματς με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο. Τα αποτελέσματα αναμένεται να ανακοινωθούν εντός της ημέρας.

Η πρώτη εκτίμηση του ιατρικού επιτελείου αναφέρει πως ο Ρουμάνος επιθετικός έχει μία κάκωση στο γόνατο, όμως μετά τη μαγνητική που θα υποβληθεί θα ξεκαθαρίσει η κατάσταση του παίκτη.

Σε κάθε περίπτωση, ο Μπαλάν είναι αμφίβολος για το προσεχές παιχνίδι του ΠΑΣ Γιάννινα ενάντια στον Ατρόμητο στους "Ζωσιμάδες", για την 20η αγωνιστική της Super League.

Μαγνητική θα κάνει και ο Κιάκος, ο οποίος αισθάνθηκε ενοχλήσεις στην προθέρμανση του αγώνα στο Αγρίνιο, ενώ μέχρι αύριο αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Χερόνιμο Μπορταγκαράι.

Ο 22χρονος αμυντικός αγωνιζόταν στην Ντανούμπο της πατρίδας του και έμεινε ελεύθερος στα τέλη του περασμένου έτους, αλλά προέρχεται από γεμάτη σεζόν, αφού μέχρι τα τέλη του Οκτωβρίου είχε κάνει 34 συμμετοχές.