Η ποινή που μπορεί να επιβληθεί στον Πασχαλάκη για την ανοησία στην Κρήτη - Ποιο ντέρμπι χάνει (vid)

Τι πρέπει να γίνει για να τιμωρηθεί και το βίντεο με αυτά που έκανε και είπε στους οπαδούς του ΟΦΗ.

Η ποινή που μπορεί να επιβληθεί στον Πασχαλάκη για την ανοησία στην Κρήτη - Ποιο ντέρμπι χάνει (vid)

Ο Μάτος σκόραρε, ο Πασχαλάκης γύρισε προς την εξέδρα, έκανε άσεμνη χειρονομία στους κρητικούς φιλάθλους, λέγοντάς τους «Σας γ@μ@ω» και στη συνέχεια προκλήθηκε ένταση.

Όλα αυτά στη διάρκεια της αναμέτρηση ανάμεσα στον ΟΦΗ και στον ΠΑΟΚ που είναι πιθανό να στοιχίσει στον τερματοφύλακα της ομάδας της Θεσσαλονίκης με αποκλεισμό μίας αγωνιστικής. Αυτή είναι η ποινή που προβλέπεται για ανάρμοστη συμπεριφορά προς θεατές σύμφωνα με το άρθρο 10, παράγραφος 1α του Πειθαρχικού Κώδικα. Υπάρχει και η περίπτωση να του επιβληθούν δύο αγωνιστικές, για υβριστική συμπεριφορά, σύμφωνα με την παράγραφο 1β.

Εάν τελικά κληθεί σε απολογία, τότε αναμένεται να χάσει το ντέρμπι με την ΑΕΚ, που είναι προγραμματισμένο την Κυριακή 23/09. Αν τους επιβληθούν δύο αγωνιστικές, τότε θα εκτίσει την πρώτη αγωνιστική των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας (25-27/09) και θα παίξει κανονικά απέναντι στον Ολυμπιακό για την 5η αγωνιστική (30/09).

Προϋπόθεση για όλα αυτά να κληθεί σε απολογία από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου, με βάση το βίντεο του αγώνα ή λόγω σχετικής καταγγελίας από τον ΟΦΗ.

Δείτε τι έκανε ο Πασχαλάκης ΕΔΩ.