Αυτό που μόνο ο Λάζαρος με την ερυθρόλευκη μπορεί να πετύχει!

Γιατί ο διεθνής άσος ψάχνει απόψε (16/9, 20:30) το γκολ.  Ποια ρεκόρ μπορεί να γράψει με την ερυθρόλευκη;

Αυτό που μόνο ο Λάζαρος με την ερυθρόλευκη μπορεί να πετύχει!

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος ήρθε στον Ολυμπιακό για πολλούς λόγους. Ασφαλώς, βασικότερος όλων είναι ότι ήθελε να φορέσει τη φανέλα της αγαπημένης του ομάδας.

Ένας ακόμα είναι ότι θέλει να γίνει ο πρώτος παίκτης στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου που θα πανηγυρίσει πρωτάθλημα με τις φανέλες των Παναθηναϊκού, ΑΕΚ και Ολυμπιακού.

Το βράδυ της Κυριακής (16/9, 20:30) είναι έτοιμος να γράψει ένα ακόμα ρεκόρ, που δύσκολα θα το πετύχει άλλος ποδοσφαιριστής στο μέλλον. Ο Λάζαρος είναι παίκτης που αναζητά κίνητρα. Ένα έξτρα κίνητρο για την αποψινή αναμέτρηση κόντρα στον Αστέρα έχει να κάνει με το ότι αν σκοράρει θα είναι ο μοναδικός ποδοσφαιριστής στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου που με τις φανέλες των τριών ομάδων του πάλαι ποτέ ΠΟΚ θα έχει σκοράρει εναντίον μιας ελληνικής ομάδας.

Ο Χριστοδουλόπουλος έχει σκοράρει απέναντι στους Αρκάδες τόσο όταν έπαιζε στην ΑΕΚ (11/25/2018, 1-0 στο ΟΑΚΑ) όσο και όταν έπαιζε στον Παναθηναϊκό (18/4/2018, 2-0 στην Τρίπολη).

Αν δεν τα καταφέρει σήμερα, θα του δοθεί η ευκαιρία στη σεζόν να γράψει ιστορία, καθώς υπάρχουν και άλλες ομάδες απέναντι στις οποίες βρήκε δίχτυα, όπως π.χ. ο Παναιτωλικός. Ο ίδιος, ωστόσο, θα ήθελε να ξεμπερδεύει από σήμερα με αυτό το ομολογουμένως... περίεργο στατιστικό.