Η κριτική των παικτών του Ολυμπιακού

Σε κακή βραδιά οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού στο εκτός έδρας 1-1 με τον Ατρόμητο.

Η κριτική των παικτών του Ολυμπιακού

ΠΑΣΧΑΛΑΚΗΣ

Έχει κάνει τη μεγάλη απόκρουση στο 13’ στην προβολή του Στρούγγη, αλλά στη φάση του 1-1 ο Έλληνας πορτιέρε φέρει ευθύνη, αφού έχει βγει αδικαιολόγητα πολύ έξω από την εστία του.

ΡΟΝΤΙΝΕΪ

Χρειάστηκε λίγο χρόνο για να μπει στο παιχνίδι, αλλά στη συνέχεια είχε τις στιγμές του στο ματς. Βγήκε ψηλά και προσπάθησε να βοηθήσει επιθετικά, ενώ είχε και κάποια καλά κοψίματα.

ΠΑΠΑΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ

Αν και είχε καλές στιγμές στα πρώτα 45 λεπτά στην επανάληψη είχε κακές αντιδράσεις και ειδικά σε μπαλιές που έγιναν στην πλάτη της άμυνας. Έχει ευθύνη και στη φάση που γίνεται το 1-1.

ΝΤΟΙ

Δεν ήταν η καλύτερη του βραδιά. Χάνει τον Χατζηισαΐα στη φάση του δοκαριού και φυσικά φταίει και αυτός στο γκολ του Ατρόμητου.

ΡΕΑΜΠΤΣΙΟΥΚ

Προσπάθησε να φανεί στα πρώτα 45 λεπτά, αλλά στην επανάληψη ήταν σαν μην υπήρχε στο γήπεδο.

ΕΜΒΙΛΑ

Έχει δώσει μάχες και προσπάθησε να βοηθήσει στην ανάπτυξη, ενώ στην επανάληψη έμεινε απελπιστικά μόνος του στη μεσαία γραμμή.

ΧΟΥΑΝΓΚ

Κακό ματς για τον Ιν Μπομ. Φάνηκε επηρεασμένος και από τον μικροτραυματισμό του και μπλοκαρισμένος από τον τρόπο που έπαιξε ο Ατρόμητος.

ΦΟΡΤΟΥΝΗΣ

Είχε ένα καλό σουτ στο πρώτο ημίχρονο και ακόμα ένα καλό φάουλ λίγο πριν ολοκληρωθεί το πρώτο ημίχρονο, αλλά σε γενικές γραμμές δεν έκανε καλό ματς.

ΧΑΜΕΣ

Φάνηκε να απελευθερώνεται μετά την είσοδο του Μασούρα, μπερδεύτηκε και αυτός με τον νέο ρόλο που του ανέθεσε ο Μίτσελ όταν έβγαλε τον Χουάνγκ, αλλά στο τέλος θα μπορούσε να έχει σκοράρει. Επίσης θα μπορούσε να έχει τελειώσει καλύτερα τη φάση το ξεκίνημα του δεύτερου μέρους.

ΜΠΙΕΛ

Μπήκε πολύ ορεξάτος στο ματς, είχε την ευκαιρία στο 24’, βγάζει την ασίστ στον Μπακαμπού και γενικά ήταν ο πιο δραστήριος από τους τρεις που έπαιζαν πίσω από τον Μπακαμπού.

ΜΠΑΚΑΜΠΟΥ

Αν και ήταν χαμένος στο παιχνίδι πέτυχε το γκολ στο 54’ και κακώς τον έβγαλε ο Μίτσελ λίγα λεπτά μετά το τέρμα του.

ΜΑΣΟΥΡΑΣ

Άπλωσε τον Ολυμπιακό στο γήπεδο και περιόρισε τις επελάσεις του Κεσχρίντα, αλλά δεν κατάφερε να αλλάξει την εικόνα της ομάδας του.

ΕΛ ΑΡΑΜΠΙ

Είχε το σουτ στην κίνηση μετά από το γύρισμα του Γκάρι, αλλά δεν μπόρεσε και αυτός να δώσει το κάτι παραπάνω στον Ολυμπιακό.

ΓΚΑΡΙ

Έβγαλε ενέργεια, αλλά σε κάποιες περιπτώσεις έπρεπε να έχει πάρει πιο σωστές αποφάσεις όπως για παράδειγμα η στιγμή που επιλέγει να σουτάρει έχοντας πολλά σώματα μπροστά του ενώ ο Μπιέλ περίμενε μόνος.

Έπαιξαν ελάχιστα οι Βρουσάι, Σαμασέκου.