Λουτσέσκου: «Πάμε παιχνίδι με παιχνίδι - Χρειαζόμασταν χρόνο μαζί»

Οι δηλώσεις του Ρουμάνου τεχνικού μετά τη νίκη επί του Παναθηναϊκού

Λουτσέσκου: «Πάμε παιχνίδι με παιχνίδι - Χρειαζόμασταν χρόνο μαζί»

Στην αυτοπεποίθηση που πήρε ο ΠΑΟΚ από τις αρχικές χαμένες ευκαιρίες του Παναθηναϊκού στο ματς, τη μεγάλη νίκη στη Λεωφόρο αλλά και το προσεχές ματς Κυπέλλου μίλησε ο τεχνικός των «ασπρόμαυρων», Ραζβάν Λουτσέσκου.

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, καθόλου εύκολο. Έπρεπε να υποφέρουμε και να θυσιαστούμε. Ο Παναθηναϊκός είχε ευκαιρίες και δεν κατάφερε να σκοράρει. Πήραμε αυτοπεποίθηση από αυτό. Είναι μεγάλο σκορ, καταφέραμε να κάνουμε μια τέτοια νίκη, πρέπει να προετοιμαστούμε για ένα δύσκολο παιχνίδι, περιμένουμε πόλεμο. Ο Παναθηναϊκός είναι καλή ομάδα με καλούς παίκτες».

Όσο για το ότι η διαφορά έχει μικρύνει από την κορυφή, είπε: «Δεν ξέρω τι περιμένετε να σας πω… Ξεκινήσαμε να χτίζουμε μια ομάδα με νεαρούς παίκτες, παίκτες που μπορεί να μη συμμετείχαν σε γκρουπ που είχαν συνηθίσει να νικάνε. Τα έχω πει πολλές φορές, χρειαζόμασταν χρόνο μαζί. Δεν αλλάζει κάτι για εμάς. Προχωράμε για το επόμενο παιχνίδι. Μετά το Κύπελλο θα έρθει ένα άλλο παιχνίδι για το πρωτάθλημα. Οι άλλοι πρέπει να δουν τι θα κάνουν… Καινούριο γήπεδο, η ιστορία των πρωταθλημάτων τα τελευταία 24 χρόνια, ο Παναθηναϊκός είναι μια παραδοσιακή ομάδα με πολλούς τίτλους. Εμείς πάμε παιχνίδι με το παιχνίδι»