Ολυμπιακός: Τότε παίζει οριστικά ο Τουρέ!

Ο Ιβοριανός χαφ έκανε μεγάλη προσπάθεια για να καταφέρει να μπει στη 18άδα του αγώνα με την Μπέτις, αλλά εκτός συγκλονιστικού απροόπτου το ντεμπούτο του πάει για το ματς με τον ΠΑΟΚ στις 30 Σεπτεμβρίου.

Ολυμπιακός: Τότε παίζει οριστικά ο Τουρέ!

Αν δεν αλλάξει κάτι θεαματικά, τότε ο κόσμος του Ολυμπιακού θα χρειαστεί να κάνει ακόμη δύο εβδομάδες υπομονή για να δει τον Γιάγια Τουρέ σε αποστολή. Με τα εώς τώρα δεδομένα, ο Αφρικανός χαφ ετοιμάζεται για να μπει οριστικά και αμετάκλητα στη 18άδα του αγώνα με τον ΠΑΟΚ στις 30 Σεπτεμβρίου

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή: Ο Ιβοριανός χαφ έκανε μεγάλη προσπάθεια για να καταφέρει να βοηθήσει για μερικά λεπτά στο ματς της ερχόμενης Πέμπτης με την Μπέτις στο Καραϊσκάκη.

Η δίψα του ήταν τεράστια, πήγαινε για διπλές προπονήσεις στον Ρέντη για να καλύψει το χαμένο έδαφος, ωστόσο, οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι εκτός συγκλονιστικότατου απροόπτου, ο Γιάγια θα δει το παιχνίδι με την Μπέτις από την εξέδρα.

Το πλάνο είναι να τον ετοιμάσει το τεχνικό τιμ για τα τέλη Σεπτεμβρίου, δηλαδή να μπει στην αποστολή του ματς με τον ΠΑΟΚ και εν συνεχεία να μπει και στο αεροπλάνο για το Μιλάνο στις 4 Οκτωβρίου.

Δεν υπάρχει και λόγος άλλωστε να ζοριστεί και να πιεστεί να μπει νωρίτερα, καθώς πάντοτε σε τέτοιες περιπτώσεις ελλοχεύει ο κίνδυνος μυικών τραυματισμών.