Τσόρι: «Ο καλός Ολυμπιακός δεν φοβάται. Η καριέρα του Τουρέ τα λέει όλα»

Διβάστε όσα είπα για την την πρεμιέρα του Ολυμπιακού στον όμιλο του Europa League, τον Γιάγια Τουρέ και το πρωτάθλημα.
 

Τσόρι: «Ο καλός Ολυμπιακός δεν φοβάται. Η καριέρα του Τουρέ τα λέει όλα»

Θεωρεί το ματς με τη Μπέτις δύσκολο, τον Γιάγια Τουρέ ποδοσφαιριστή υψηλού επιπέδου και τον Ολυμπιακό έτοιμο να επιστρέψει στην κορυφή

Aποσπάσματα από τα όσα είπε ο Τσόρι Ντομίνγκες στη Real News: «Δεν θα είναι εύκολο παιχνίδι, χρειάζεται μεγάλη προσοχή. Η Μπέτις είναι ομάδα που μπορεί να σου κάνει ζημιά αν δεν της δώσεις τη σημασία που πρέπει. Συχνά μάλιστα παίζει καλύτερα εκτός έδρας από ό,τι στην Ανδαλουσία, όπου η πίεση του κοινού είναι αφόρητη... Ο Ολυμπιακός έχει μεγάλη πείρα από Ευρώπη, συν το ότι αγωνίζεται μπροστά στους οπαδούς του. Δεν υπάρχουν λόγια γι΄ αυτό το κοινό, που προσωπικά θα θυμάμαι πάντοτε με αγάπη και θαυμασμό».


Για τον Τουρέ: «Η καριέρα του τα λέει όλα, πρόκειται για ποδοσφαιριστή υψηλού επιπέδου και παραστάσεων που θα βοηθήσει πολύ τους συμπαίκτες του και ιδίως τα νέα παιδιά που θα κερδίσουν πολλά δίπλα του.

Για το πρωτάθλημα: «Ο συναγωνισμός έχει μεγαλώσει, αλλά ο καλός Ολυμπιακός δεν έχει να φοβάται τίποτα και κανέναν. Και είμαι βέβαιος πως διαθέτει όλα εκείνα τα εφόδια για να επιστρέψει στους τίτλους, κάνοντας και πάλι ευτυχισμένο τον κόσμο του».