Πασχαλάκης: «Ο τερματοφύλακας χρειάζεται να έχει τρέλα και σεβασμό»

Δείτε τις δηλώσεις του τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ μετά τη νίκη επί του ΟΦΗ στην Κρήτη.

Πασχαλάκης: «Ο τερματοφύλακας χρειάζεται να έχει τρέλα και σεβασμό»
Eurokinissi

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης ήταν ένας από τους πρωταγωνιστές της αναμέτρησης του ΠΑΟΚ με τον ΟΦΗ, καθώς μετά το γκολ του Μάτος γύρισε προς την εξέδρα, έκανε άσεμνη χειρονομία στους κρητικούς φιλάθλους, λέγοντάς τους «Σας γ@μ@ω» και στη συνέχεια προκλήθηκε ένταση.

Αναλυτικά όσα είπε ο Πασχαλάκης στην κάμερα της Nova:

«Πολύ δύσκολη νίκη, είμαστε ευχαριστημένοι από το αποτέλεσμα. Άγχος δεν υπήρχε ήμασταν πολύ συγκεντρωμένοι σε αυτό που κάνουμε. Από το πρώτο ως το τελευταίο λεπτό είμαστε συγκεντρωμένοι».

Για το πιο καταλυτικό σημείο του αγώνα: «Η αντίδραση που βγάλαμε στο πρώτο ημίχρονο είναι το κλειδί. Δείξαμε χαρακτήρα, είμαστε πολύ ικανοποιημένοι».

Για τη συγγνώμη του στον κόσμο του ΟΦΗ: «Υπήρχε ένταση στο παιχνίδι και στο δεύτερο γκολ ξέσπασα. Μου βγήκε στο γκολ η ένταση. Το ποδόσφαιρο ενώνει, δεν χωρίζει. Ήθελα να δείξω πως ό,τι κι αν γίνει στο γήπεδο, στο τέλος πρέπει να δίνουμε τα χέρια και να προχωράμε. Οι οπαδοί και των δύο ομάδων ήταν καταπληκτικοί και δημιούργησαν πολύ όμορφη ατμόσφαιρα».

Για τη θέση του τερματοφύλακα: «Ο τερματοφύλακας χρειάζεται να έχει τρέλα, αλλά και σεβασμό».

Για τον φετινό ΠΑΟΚ: «Υπάρχει μεγάλη αυτοπεποίθηση, υπάρχει βάθος, όρεξη και με τις οδηγίες του προπονητή μας θα φτάσουμε ψηλά. Αυτό που σκεφτόμαστε πάντα είναι μόνο το επόμενο παιχνίδι όποιο κι αν είναι αυτό».