Ατρόμητος – Ολυμπιακός 0-1: Πέρασαν από το Περιστέρι οι Νέοι

Ο Ολυμπιακός Κ19 πήρε τη νίκη με 0-1 απέναντι στον Ατρόμητο.

Ατρόμητος – Ολυμπιακός 0-1: Πέρασαν από το Περιστέρι οι Νέοι

Τους τρεις βαθμούς της νίκης πήραν οι νέοι του Ολυμπιακού με το υπέρ τους 0-1 μέσα στο Περιστέρι απέναντι στον Ατρόμητο, για τη 19η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League Κ19.

Ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος, είχε πολλές στιγμές για γκολ αλλά τελικά αυτό ήρθε εννέα λεπτά πριν από τη συμπλήρωση του 90λεπτου.

Ο Χαραλαμπόγλου έκλεψε την μπάλα στα δεξιά, έκανε τη σέντρα και ο Μοίρας από κοντά με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Να σημειωθεί πως στο 88′ αποβλήθηκε ο Παγώνης του Ατρόμητου με δεύτερη κίτρινη κάρτα, ενώ στο 90′ έμεινε και ο Ολυμπιακός με δέκα παίκτες καθώς τραυματίστηκε ο Χρήστου και βγήκε από το ματς ενώ η ομάδα δεν είχε δικαίωμα άλλης αλλαγής.

Ατρόμητος (Π. Κοντοβράκης): Δήμος, Σκλάβος, Γκίνι, Σταματούλας, Κορομηλάς, Βαμβακούσης (84′ Ουγκέν), Πιζάνιας (84′ Κυριφίδης), Παγώνης, Τσαντίλας, Αμπαρτζίδης (67′ Δαμουλιάνος), Μπουρνέλης.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Σ. Συλαϊδόπουλος): Περλέσι, Αρσενίδης (66′ Φρέρης), Ρέτσος, Κουτσίδης, Χρήστου, Κουτσογούλας, Μουζακίτης, Αλίγιαγκιτς (84′ Πρεκατές), Πατήρας (66′ Μοίρας), Σταυρόπουλος (71′ Χαραλαμπόγλου).