Με Μάνο και Σα η αποστολή του Ολυμπιακού

Ο Πέδρο Μαρτίνς συμπεριέλαβε στην αποστολή για το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης 21 ποδοσφαιριστές. Μέσα ο Έλληνας επιθετικός και ο πορτιέρε, Ζοσέ Σα, ενώ εκτός έμεινε ο ανέτοιμος Τουρέ.

Με Μάνο και Σα η αποστολή του Ολυμπιακού

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης. Ο Πέδρο Μαρτίνς μετά το τέλος της προπόνησης του Σαββάτου ανακοίνωσε και τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή για τον αγώνα με τους Αρκάδες.

Εκπλήξεις δεν έχει η αποστολή των «ερυθρόλευκων» με τον 48χρονο προπονητή να περιλαμβάνει σε αυτήν 21 ποδοσφαιριστές. Στην αποστολή του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκε ο Δημήτρης Μάνος, ο οποίος είχε συμπεριληφθεί και στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα ενώ εκτός έμεινε ο Φελίπε Πάρντο.

Εκτός αποστολής έμεινε και ο Παπέ Σισέ, ο οποίος τις τελευταίες ημέρες έχει ακολουθήσει ατομικό πρόγραμμα, ενώ και ο Λεονάρντο Κούτρης γι’ ακόμα μία φορά δεν περιλαμβάνεται στα πλάνα του Πορτογάλου προπονητή. Το ίδιο ισχύει και για τον Γιάννη Μασούρα, ενώ ο Ματίας Ναουέλ είναι τιμωρημένος. Εκτός φυσικά έμεινε ο ανέτοιμος Γιάγια Τουρέ, ο οποίος ακολουθεί το πρόγραμμα του προκειμένου να καλύψει το χαμένο έδαφος και να τεθεί άμεσα στη διάθεση του προπονητή του.

Όπως αναμενόταν εκτός αποστολής έχουν μείνει και οι Νικολάου, Ανδρούτσος, οι οποίοι δεν προπονούνται με την πρώτη ομάδα το τελευταίο διάστημα.

Η αποστολή του Ολυμπιακού για το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης.