Γερεμέγεφ: «Ο Παναθηναϊκός είναι η ευκαιρία μου να πάω στο επόμενο επίπεδο»

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού, Αλεξάντερ Γερεμέγεφ μίλησε για την μεταγραφή του στους "πράσινους"/ 

Γερεμέγεφ: «Ο Παναθηναϊκός είναι η ευκαιρία μου να πάω στο επόμενο επίπεδο»

Ο Παναθηναϊκός προχώρησε στην απόκτηση του Αλεξάντερ Γερεμέγεφ από την Χάκεν, ανακοινώνοντας ότι υπέγραψε συμβόλαιο μαζί του έως τον Δεκέμβριο του 2025.

Παράλληλα, γνωστοποίησε ότι ο 29χρονος Σουηδός επιθετικός θα παραχωρηθεί δανεικός έως το ερχόμενο καλοκαίρι.

«Ήταν μια ιδιαίτερη κατάσταση αυτό το καλοκαίρι, αλλά είμαι χαρούμενος που έμεινα και που η ομάδα μπόρεσε να το πάει μέχρι το τέλος και να κερδίσει το πολυαναμενόμενο πρωτάθλημα. Τώρα νιώθω ότι είναι η κατάλληλη στιγμή για να κάνω το επόμενο βήμα. Και ανυπομονώ να μου δοθεί η ευκαιρία να πάω στο επόμενο επίπεδο στον Παναθηναϊκό» τόνισε ο 29χρονος φορ στην επίσημη ιστοσελίδα της Χάκεν.

Ο δε αθλητικός διευθυντής της Χάκεν, Μάρτιν Έρικσον τόνισε από την πλευρά του: «Κάναμε μια επιλογή κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού να κρατήσουμε τον Άλεξ για να μας δώσει την ευκαιρία να πάμε για το πρωτάθλημα, γνωρίζοντας ότι η οικονομική προοπτική μίας πώλησής του, θα ήταν σημαντικά μεγαλύτερη κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, απ’ ότι σήμερα. Ο Άλεξ έκανε μια απίστευτη σεζόν στο “Ball Club” (σ.σ. προσωνύμιο της Χάκεν) και του ευχόμαστε καλή τύχη στη νέα του περιπέτεια».

Σε 172 αγώνες με την Χάκεν, ο Γερεμέγεφ σημείωσε συνολικά 80 γκολ, ενώ είχε και 21 ασίστ.