Ο Ομάρ αποκαλύπτει το μυστικό της επιτυχίας του

Ο Ελαμπντελαουί μίλησε σε Μέσα της πατρίδας του για τη φετινή αγωνιστική περίοδο και τόνισε πως η καλή κατάσταση στην οποία βρίσκεται οφείλεται στο γεγονός ότι δεν έχει τραυματισμούς.

Ο Ομάρ αποκαλύπτει το μυστικό της επιτυχίας του

Αν και θεωρούνταν σχεδόν βέβαιη η αποχώρηση του από τον Ολυμπιακό ο Ομάρ Ελαμπντελαουί όχι απλά βρίσκεται στο ρόστερ, αλλά βγάζει και πολύ καλό πρόσωπο κατά τη διάρκεια της σεζόν. Ο Νορβηγός μπακ είναι από τους πολύτιμους ποδοσφαιριστές των «ερυθρόλευκων» και το αποδεικνύει σε κάθε παιχνίδι. Το σημαντικότερο όλων είναι πως ο Ομάρ θυμίζει τον παλιό καλό του εαυτό και ο Πέδρο Μαρτίνς έχει ένα πολύ σημαντικό εργαλείο στη διάθεση του. Ο Νορβηγός μπακ μίλησε σε Μέσα της πατρίδας του και τόνισε πως πλέον νιώθει πολύ καλά.

«Τα τελευταία χρόνια αντιμετώπιζα συνεχώς κάποια προβλήματα τραυματισμών, με αποτέλεσμα να χάνω τον ρυθμό μου. Οι τραυματισμοί δεν σε αφήνουν να φτάσεις στο σημείο που θέλεις. Τώρα, δεν υπάρχει τίποτα που να με εμποδίζει. Νιώθω και πάλι πολύ καλά, μετά από αρκετό καιρό. Εχω ξεκινήσει καλά και ελπίζω να συνεχίσω έτσι. Είχα πολλά σκαμπανεβάσματα, αλλά πλέον νιώθω και πάλι ο εαυτός μου. Είμαι σε πολύ καλή κατάσταση και είμαι έτοιμος για μία καλή σεζόν».

Αναφερόμενος στη συνέχεια στον τρόπο που προπονείται σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια είπε: «Δουλεύω περισσότερο πάνω στην πρόληψη των τραυματισμών. Ημουν άτυχος τα προηγούμενα χρόνια. Γι’ αυτό και δίνω περισσότερη έμφαση στις διατάσεις και γενικά στο ζέσταμα. Επίσης, αφιερώνω πολύ χρόνο σε φυσικοθεραπείες. Θέλω το σώμα μου να είναι σε καλή κατάσταση και δουλεύω πολύ σκληρά. Εχω επίσης προπονητή για να βελτιώσω τη φυσική μου κατάσταση. Εμπιστεύομαι πολύ τους προπονητές μου και με διαβεβαιώνουν ότι με το συγκεκριμένο πρόγραμμα το σώμα μου θα βρίσκεται σε καλή κατάσταση».

Σχετικά με τους στόχους του Ολυμπιακού τη φετινή αγωνιστική περίοδο σχολίασε: «Φέτος, περιμένω περισσότερα πράγματα από εμάς. Πέρσι, δεν τα πήγαμε καλά, αλλά το καλοκαίρι έγιναν πολλές και θετικές αλλαγές. Η ομάδα δείχνει πολύ δυνατή και αυτό φαίνεται και από τις εμφανίσεις μας στα πρώτα παιχνίδια της σεζόν. Θέλουμε να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα και να κάνουμε μια καλή πορεία στην Ευρώπη», ανέφερε χαρακτηριστικά.